Jan Vonášek: Největší hvězda, náš pokladník Čechy, tak ten z důvodu sázek na hostující tým nemohl z disciplinárních důvodů nastoupit

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 6. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal křimický obránce Jan Vonášek. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Po dvou kolech jste o víkendu vyhráli. Jaký to byl zápas?
Konečně se vyhrálo a jsem stejně jako kluci moc rád. Poslední dva zápasy nebyly z naší strany moc dobrý. Hlavně se Smíchovem, kde i hřebík v chodidle způsoboval menší bolest. Než sledování toho festivalu. Jinak co se týče zapasu, tak to bylo těžké. Žákava je velice silné mužstvo a chce hrát fotbal, ale stejně jako my se trápí. O to víc z toho výsledku mám radost, protože nás bylo 12 z důvodu zranění. Kovason je zraněný 400 dní v roce, Láďa Koutek to je kapitola sama o sobě a největší hvězda, náš pokladník Čechy, tak ten z důvodu sázek na hostující tým nemohl z disciplinárních důvodů nastoupit atd.
Jsi první hráč z Křimic, který v anketě vyhrál. Pokladník už se na tebe prý těší. Chtěl bys mu touto cestou něco vzkázat?
Opravdu? (smích) to bude asi tím, že naše fanouškovská základna má 88+. Tím pádem je pro ně složité hlasovat přes internet. Budu opakovat slova našeho Sportovní ředitele a legendy AC Sparta Praha Romana Vonáška.....že je to pitomec (smích)
Spoluhráči se ptají, kdy dorazíš na trénink...
18.4.2023 je reálné datum , kdy se tam mohu objevit.
Pracuješ pro Slavii Praha. Jaká je náplň tvé práce?
Jsem hlavní konkakt UEFA pro muže A, ženy A a mládeže. Komunikuji s uefou a připravuji zápasy evropských pohárů + se starám o zahraniční hráče, kteří k nám přijdou.
Ptát se tě, komu fandíš tedy asi nemá cenu... Hádám, že jinak převládají v kabině fanoušci Plzně. Je těžké přijít po víkendu do šatny, když Slavie ztratí body?
(smích) Jednoduchá odpověď....prostě nepřijedu na zapas (smích)
Kdo je v kabině největším přispěvatelem do klubové kasy?
Asi Jakub Szedmák. Ne, že by to byl dřevák, ale chodí poctivě na každý trénink. Tak mu to bohužel naskakuje. Ale nevím jistě. Už nějaký ten rok jsem nebyl na tréninku.
Ideální fotbalové počasí?
Když je pod mrakem a trochu zaprší. Není to sice ideální, ale aspoň zvládnu odehrát 90 minut jako v Žákavě. Proti Sušici bylo teplo, takže tam jsem vydržel jenom 45. Ale od 3. minuty už jsem trpěl.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.