Hráč 6. kola MSFL = Petr Duda hodnotí nejen vstup Nového Města na Moravě do nové sezóny.

V rámci 6. kola MSFL vystřeli Petr Duda výhru Vrchoviny nad Blanskem a byl zvolen hráčem kola. V rozhovoru hodnotí nejen vstup svého týmu do nové sezóny, ale také odtajnil nějaké informace z kabiny :) Díky za rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Petře, gratulace k hráči kola a hned první otázka: Jak hodnotíš zpětně vítězství nad Blanskem?
Zpětně, si myslím, že to byl velice bojovný zápas. Musím říct, že na to jakou máme v týmu aktuálně marodku, jsme zápas zvládli dobře jako tým. Pomohli nám i někteří kluci z béčka. Předvedli jsme bojovný výkon. Určitě je ještě co zlepšovat, především útočná fáze.
Jak hodnotíš Tvůj výkon a komentář ke vstřelené brance?
Hodnotil bych především celkový výkon týmu, všichni jsme zahráli dobře, zápas jsme zvládli jako tým a to je hlavní. Za gól jsem samozřejmě rád, už bylo na čase. :) Gólu moc nedávám, ale jsem rád, že jsem se konečně trefil, ještě k tomu střelou z dálky a pomohl tak k zisku 3 bodů.
Aktuálně máte v tabulce 8 bodů, jak hodnotíš vstup týmu do sezóny?
Do sezony jsme vstoupili dobře. Doma jsme ještě neprohráli, ale určitě nás mrzí prohrané venkovní zápasy s Hlučínem. Taktéž i s Uherským brodem, tam jsme měli minimálně další 3 body získat.
Jaký je Tvůj oblíbený/neoblíbený soupeř v MSFL?
Oblíbený soupeř je pro mě Velké Meziříčí. Pro nás to je derby, co vždycky přinese něco více než jiný zápas. Neoblíbený soupeř je pro mě Uherský Brod.
Co očekáváš od víkendového zápasu v Ostravě?
Dlouhou cestu do Ostravy :) Určitě těžké utkání, budeme muset vycházet ze zabezpečené obrany. A nějakou tu branku určitě vstřelíme.
Co říkáš na prozatímní výsledky Slavie, Slovácka a Plzně v Evropských pohárech?
Sledoval jsem jen zápasy Plzně a Slavie. Podle mě je pro český fotbal skvělý, že se naše týmy dostávají do evropských soutěží a hráči se můžou srovnat se světovou špičkou, viz Plzeň ve skupině ligy mistrů. Nastoupit na hřišti proti špičkovým hráčům z Barcelony či Bayernu, musí být sen.
Jaký je Tvůj oblíbený klub a hráč?
Světový klub Real Madrid. Oblíbení hráči Modrič, Casemiro.
Kdo je v kabině největší bordelář a srandista? :)
Největší bordelář i velký srandista je určitě brankář Petr Šmída. Občas jsou cítit po celé kabině jeho nevyprané věci z tréninku :D Jinak je to skvělý brankář :D

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.