Na hřišti si rozumím s každým spoluhráčem, říká hráč kola Daniel Kroupa

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 4. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dane anketu o hráče kola jste vyhrál již poněkolikáté. Co na to říkáte?
Především děkuji všem co hlasovali. Určitě to vždycky potěší.
V posledním utkání jste vyhráli v Popelíně. Jaký to byl z vašeho pohledu zápas?
V Popelíně je pro nás každý zápas těžký, vždycky je to tam o štěstíčku, teď navíc těžký terén a špatné počasí. Jsem rád, že se nám podařil po dlouhé době dobrý vstup do úvodu utkání díky Pepovi Mazanců, který každý zapas nechává na hřišti vše a mohli jsme diktovat tempo po celý zápas. Soupeř hodně chyboval vzadu, což se nám podařilo využívat. Celý zápas jsme byli aktivnější, což se také podepsalo na výsledku a klukům z týmu děkuju a doufám, že takto budou hrát po zbytek sezóny.
Branku jste sice nedal, přesto jste vyhrál hráče kola. Jak jste spokojen se svým výkonem?
Spokojený jsem do určitě míry. Bohužel nestíhám chodit na tréninky, což mě mrzí a určitě se to na mě podepisuje, ale na druhou stranu se snažím na hřišti s balónem přemýšlet.
V tabulce Vám zatím patří páté místo. Panuje tedy v Novosedlech spokojenost se začátkem sezony?
Určitě si myslím, že takový začátek sezóny je pro nás víc než luxusní, když všichni dobře víme jak je to v dnešní době těžké sehnat 11 lidi na utkání. Snad se budeme takhle držet po zbytek sezóny.
O víkendu přivítáte Starou Hlínu. Jak se na zápas těšíte a co od něj očekáváte?
Zápas se Starou Hlínou bude těžší oproti zápasu v Popelíně, ale věřím, že na domácí utkání se sejdeme v plné síle a uděláme maximum na atraktivní zápas.
S kým si na hřišti nejvíce rozumíte?
Na hřišti si rozumím s každým spoluhráčem, už se nějaký rok všichni známe, takže víme co může jeden od druhého očekávat.
Kdo je podle vás ve vašem týmu největší dříč?
Jednoznačně Pepa Mazanec. Vždycky nechá na hřišti vše. Podrží balon, vyhrává souboje, střílí góly. Určitě je to náš motor, který nás žene kupředu.
Je nějaký tým, proti kterému se vám hraje dobře a naopak tým, proti kterému hrajete nerad?
Už jsem to myslím jednou psal, nejradši mám zápasy se Suchdolem. Jsou v takovém přátelském duchu, spoustu hráčů znám osobně. Tým proti kterému hraju nerad v okrese není. Se všemi je to plus minus stejné.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.