Všichni jsme zahráli skvěle, říká Luboš Řezníček

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Luboš Řezníček z Měřína B, který pomohl svému týmu k výhře nad Březím. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Luboši, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z tvého pohledu?
Děkuji za gratulaci. Od začátku jsme byli lepším týmem, jen jsme měli problém v předfinální fázi, takže chvíli trvalo, než se nám povedlo skórovat. Postupem času jsme si vytvořili několik ‘‘tutovek‘‘, takže poločas mohl skončit vyšším rozdílem. Březí mělo jednu velkou šanci kterou vychytal Syslík a v závěru jsme přežili 3 rohy za sebou a šlo se do kabin. Ve 2.půli jsme hráli v klidu, přidali další branky a nechali soupeře akorát jednou skórovat.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem ?
Jak se to vezme. Vzhledem k tomu, že netrénuji a jen běhám, tak to nebylo špatný. Myslím ale, že jsme všichni zahráli skvěle. Hlavně bych pochválil mladý kluky. S některými jsem hrál teprve poprvé nebo podruhé a hrozně mě potěšili. Ale i dědci (Mates a Syslík) to mají pořád v noze (úsměv).
Nyní vás čeká zápas s Jimramovem . Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí ?
Musíme si jet pro 3 body. Jimramov ale neznám, nikdy jsem proti nim nehrál. Každopádně hrají doma a po minulém nepovedeném výkonu budou chtít určitě zahrát lépe. Také záleží, v jaké sestavě sestavě se sejdem.
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
K fotbalu jsem se dostal asi v 6 letech, když jsme s Jirkou Šoukalem (legenda Měřína) začali ve Velkém Meziříčí. Ovšem odehráli jsme jeden zápas a skončilo to. Dal jsem si pauzu a znovu začal až v 11 letech v Měříně. Kromě střídávého startu v sezóně 2014/2015 ve Velkém Meziříčí (kde jsem měl čest být součástí postupu do KP) jsem strávil celou kariéru v Měříně. Zažil jsem několik neúspěšných pokusů o postup do 1.A třídy, což se klukům povedlo až jsem skončil v A-týmu. Od roku 2016 jsem vinou zranění, najitím životní lásky, přestěhováním do Prahy a založením rodiny odehrál jen několik zápasů za Béčko. Takže si teďka užívám každý zápas který vyhrajem a odehraju bez zranění (úsměv). PS: Těším se na derby s klukama z Velmezu, kde mám několik kámošů.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Marco Reus.
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Vzhledem k oblíbenému hráči je jasný i tým a to je Borussia Dortmund. Samozřejmě na dálku fandím klukům v našem áčku.
Jaké máš koníčky?
Tříletou dceru se kterou trávím spoustu času. Když zbyde čas, tak rád běhám, hraji tenis a nebo chodím do přírody.
Jaký filmový žánr vyhledáváš?
Nevyhledám nic nového. Mám rád klasiky Vesničko má středisková, Hoří má panenko a filmy s Tomem Hanksem.
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Co se týče pití, tak dřív to býval Primus a Božkov. Postupem času jsem objevil Plzeň a kvalitní rum jako třeba Don Papa. Jídlo oblíbené nemám. Měl jsem řízek s hranolky a po přestěhování do Prahy KFC, ale potřeboval jsem zas vypadat normálně a né jak kuchař, takže se snažím jíst zdravěji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.