Každé utkání je pro nás výzva, říká Filip Pekárek

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Filip Pekárek z Hrotovic, který přispěl svým dobrým výkonem k výhře svého týmu nad Chlístovem. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Filipe, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z tvého pohledu?
Děkuji za gratulaci, dali jsme rychlý gól a utkání jsme už poté celou dobu kontrolovali, soupeře jsme do žádné velké šance nepustili.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem ?
Pro mě je důležitá výhra, než osobní výkon. V zápase jsem se ale cítil dobře, hlavně díky kvalitní předsezóní přípravě (absolvoval jsem téměř celou přípravu až na 1-2 tréninky, přesně si už nepomatuji)
Nyní vás čeká zápas s Výčapy . Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí ?
Očekávám hodně soubojový zápas. Pro našeho trenéra bychom samozřejmě chtěli vyhrát, ale do každého zápasu chodíme s pokorou před soupeřem. V soutěži jsme nováčci a každé utkání je pro nás výzva.
Jaký vidíš rozdíl mezi okresem a třetí třídou?
Kvalita soupeřů je o trochu lepší než ve třetí třídě, ale i ve třetí třídě byly kvalitní soupeři.
Dovedete si představit i účinkování v kraji?
Myslím si, že náš pan trenér Laštovička ano, každopádně jeho tréninky mají parametry kraje. Dokonce se učíme házet i autová vhazování(smích). Zatím je začátek soutěže a těžší soupeři nás teprve čekají, proto bych naše postavení v tabulce nepřeceňoval.
Kdo jsou momentálně tahouny vašeho týmu?
To jsou bezpochyby Tomáš Novotný a Lukáš Nevtípil (Šoči). Mají sice dost pracovních povinností, ale když nastoupí, vždy náš výkon pozvednou.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.