Konečně zase táhneme za jeden provaz, těší heráleckého Boháče

Milan Boháč z Herálce pomohl svému týmu k těsné výhře nad Nedvědicí. Mluvili jsme o tom, do kdy hodlá hrát fotbal a co se změnilo od loňského podzimu, kdy Herálec bojoval v suterénu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Milane, gratuluji ke zvolení hráčem kola. Čeká tě nějaký příspěvek do kasy?
Určitě ano, jelikož máme opravdu zodpovědného pokladníka, tak tomu neuniknu (smích). Ještě k tomu musí být něco tekutého.
Sledoval jsi hlasování? Kdo tě podpořil v tom, že jsi vyhrál?
Hlasování jsem nesledoval, i když jsem věděl, že jsem v sestavě kola. Kluky jsem samozřejmě požádal o podporu, jelikož už několikrát jsem v sestavách kola byl, ale nikdy se mi nepodařilo vyhrát hráče kola. Tím týmu děkuju (smích).
O víkendu jste porazili Nedvědici. Jak bys zápas popsal?
Zápas byl velice těžký a myslím, že jsme nastoupili proti soupeři, který je sice nyní na spodních patrech tabulky, ale jejich předvedený výkon byl velice dobrý. Utkání bylo velice vyrovnané a možná jsme měli i trochu štěstí, že tři body zůstali doma.
Vstřelil jsi branku. Můžeš nám ji popsat?
To si pamatuju docela přesně. Náš štírek Jarda Štěrba vybojoval balon a poslat ho do lajny na Tadeáše Otavu, ten ať se mu to nechtělo věřit, viděl, jak běžím osamocen a poslal mi tam vysoký centr, já si ho zpracoval na prsa a takovým lobem jsem přeloboval brankáře hostí.
V dalším kole jedete do Koutů. Co od zápasu čekáš?
Kouty v letošním ročníku hrají velice dobře a nečeká nás nic lehkého, počítám, že to bude hodně soubojové, ale věřím, že pokud budeme hrát po zemi, prokážeme svoji kvalitu a přivezeme domu autobusem s Fandou (řidičem) tři body.
Kde nastal zlom v tom, že Herálec hraje na špici soutěže. Když si vzpomeneš na loňský podzim...
Dle mého názoru je to jasné. Příchod trenéra Skály. Všichni - realizační tým, my hráči jsme začali tahat za jeden provaz a na hřišti se zase bít o výsledek a přízeň našich diváků. Jsme super parta a podporujeme se, toto všechno si sedlo a hrajeme zápas od zápasu.
Dá se říci, že jsi matadorem. Máš namyšleno, do kdy chceš brázdit fotbalové trávníky?
Má manželka se už neptá, kdy skončím. Prý končím už 5 let, co se mi narodil syn Štěpán. Takže doma je to v klidu (smích). Jak jsem říkal, díky tomu, že máme opravdu super partu, tak se mi zatím končit nechce. Ale kdo ví, zda za rok či dva to nebude jiné. Kopačky ale zatím na hřebík nedávám a doufám, že ještě nějakou dobu s těma ,,volama´´ zůstanu.
Jaký je tvůj oblíbený tým?
Těžko se to říká - AC Sparta Praha.
Kdy nebo jak jsi začal s fotbalem, kdo tě k němu přivedl?
V šesti letech mě vzat táta na herálecké hřiště a už jsem u toho zůstal.
Na jakém postu nejraději nastupuješ?
No to záleží na mé váze. Dříve ofenzivní střední záložník, nyní se cítím nejlépe asi v útoku.
Co říkáš na portál fotbalunas.cz?
Já už tuto stránku sleduji několik let a je super, že tam přidáváte stále více a více věcí. Mám rád sestavy kola, rozhovory s hráči kola a případně si rád přečtu i tipy expertů na aktuální kolo.
VÝBĚR MILANA BOHÁČE:
Největší kliďas týmu:
Vojta Uchytil
Největší srdcař týmu:
celý tým Sokol Herálec v čele s Pepou Peňázem a Luckou Peňázovou
Největší bavič týmu:
Ondřej Černý
Nejrychlejší hráč týmu:
Petr Hamák
Hráč s nejtvrdší střelou v týmu:
Tady jich je více: Jirka Skála, Radim Kadlec a Ondra Černý
Děkuji za rozhovor.
Já děkuji

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.