Vrátil jsem se zpátky, takže jsme zákonitě museli začít prohrávat, komentoval svůj na Senco Milan Ungr

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 5. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal Milan Ungr z Doubravky. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Po karetním trestu jsi se v zápase se Soběslaví opět dostal do hry a dvěma góly jsi zařídil výhru svého týmu. Jak byl tento gólový "návrat" důležitý?
S takovými slovy bych asi spíš šetřil, protože na začátku druhý půle mohlo zápas rozhodnout hned několik hráčů. To že to nakonec vyšlo na mě je spíš zásluhou toho, že jsme hráli dobře, než že bych něco zařizoval. Sice jsme v několika částech naprosto vypadli ze hry, ale jinak byl náš výkon celkem ucházející. Vyhrát první zápas v pátém kole je sice po minulý sezoně celkem překvapivý, ale takovej je prostě fotbal.
Jak jsi zmínil, start soutěže úplně nenavazuje na jarní výsledky Doubravky, u kterých jsi ale kvůli hostování nebyl. Co se změnilo, že je složitější body získat?
No tak to je naprosto jasný. Na jaře se mě Senco konečně zbavilo, což se samozřejmě projevilo i na hřišti a vyústilo to v jednu výhru za druhou. Teď jsem se naopak vrátil zpátky, takže jsme zákonitě museli začít prohrávat.
Zmínil jsem, že jsi byl na hostování... Vypomáhal jsi spřátelenému Rapidu v udržení se v KP, což se nakonec podařilo s velkou jistotou. Priorita pro podzim ale byla opět na Sencu?
Na Rapidu jsem hrál na jaře z osobních důvodů. Ani jsem tenkrát nepřemýšlel, že bych zůstal déle než do léta. Popravdě řečeno mě ale setrvání na Rapidu lákalo, a to nejen kvůli našim výkonům na hřišti.
Koukal jsem, že jsi po zápase měl rozhovor pro web mladých sportovců, následně jsi ovládl hlasování u nás a teď další rozhovor. Jak to máte s pokutami?
U nás se vybírá na konci sezony paušál za účast na dokopný a k tomu nějaký menší částky nastřádaný v průběhu sezony za různý hry na tréninku. Co jsem přišel z dorostu, tak jsem platil každou sezonu v podstatě stejný částky s menšími odchylkami. Samozřejmě tenkrát jsem se na konci sezony hodně vztekal, protože jsem si sotva mohl dovolit bagetu ke svačině.
Máte poměrně mladý tým a když se podívám na soupisku v utkání proti Soběslavi, byl jsi se svými 26 lety jeden z těch starších. V kádru máte jednoho z mála "veteránů" Krejčího, kterému je 31. Nepřipadáš si i ty na tu partu mladíků moc starý?
U mě to s věkem asi nemá moc co společného. Já si jako veterán připadám už od roku 2020, kdy jsem měl problém přeběhnout hřiště. Obzvlášť jsem si připadal jako veterán, když mě při vytrvalostním běhu předběhl i šedesátiletej David Novák. Občas si teda říkám, jestli bych už radši neměl ukončit kariéru.
Aktuálně jste nezvládli zápas v Komárově. Čím vás nováček soutěže překvapil?
Spíš bych řekl, že jsme překvapili sami sebe. Víc jak půlku hrací doby jsme hráli tužku, takže i přes závěr zápasu, který pro nás byl asi až moc krutý, jsme se ve finále neměli moc čemu divit.
V minulé sezoně Senco skončilo na historickém 4. místě Divize. Jaké jsou cíle pro aktuální sezónu a jaké jsou tvé cíle, co do počtu branek?
Cílem je bavit se fotbalem a vyhrávat co nejvíc to půjde. Jestli skončíme druhý nebo dvanáctý je alespoň mně úplně jedno. Stačí mi, že budeme moci ukončit sezonu se vztyčenou hlavou. Co se týče gólů, tak jsem se vsadil, že jich dám patnáct. Individuální cíle by ale měly být co největší, takže letos budu útočit na sedmaosmdesát.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.