ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 3.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 3. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak by jste zhodnotil zápas proti Zlaté Koruně?
Zlatka vyhrála zaslouženě, byla kvalitnější než my v mnoha herních aspektech a výsledek 5:3 je pro nás relativně mírumilovný. Zlatka měla dost dobrých šancí které buď skončili vedle brány, nebo je pochytal dobře chytající Votýpka.
Vstřelil jste opět branku, v této sezoně už máte čtyři vstřelené branky, jaké je vaše maximum v kariéře?
Já jelikož jsem byl vždycky střelec od pánaboha tak jsem dosáhl nejvíce asi na 5 gólů za sezonu.
Další kolo přivítáte doma rezervu Kaplice, jaký zápas očekáváte?
Kaplický “áčko” hraje v pátek derby s Dolňákem, takže uvidíme jakou sestavu Kaplice k nám pošle. Ale myslím si, že až Kapličtí kluci uvidí Větřinskej komín, tak už budou prohrávat o 2 góly, takže doufám že udržíme domácí neporazitelnost a vyhrajeme.
Napověděla podle vás úvodní kola, jak se bude soutěž vyvíjet?
Ještě je asi brzy soudit, ale podle mě nebude dlouho trvat a Zlatka bude pomalu ostatním soupeřům odskakovat.
Kdo se podle vás stane nejlepším střelcem celé soutěže?
Těžko soudit po 3. kole, skvěle k tomu má nakročeno ofenzivní duo Šebelka, Persán. Naopak kdo se nestane nejlepším střelcem soutěže je podle střelecké formy jasné už od 1. kola viď Kony!!
Kdo se podle vás stane nejlepší střelcem vašeho týmu?
Doufám, že k bilanci 6 jeslí a jeden natažený sval za poločas přidá Milda ještě nějaký ten gól a bude náš nejlepší střelec.
Jak často trénuje váš tým a v kolika lidech se tak scházíte?
Já jelikož jsem teď v Praze tak plním individuální plán, který mi trenér zadal. Jinak kluci trénují 2x týdně a co jsem se bavil s trenérem tak účast na tréninkách je solidní a tréninky mají úroveň hodnou minimálně divize.
Jak tipujete, že dopadnou v základních skupinách České kluby v evropských pohárech?
Plzeň má těžkou skupinu a myslím si, že každý bod by byl zázrak. Slovácko také nečeká nic jednoduchého, ale věřím jim, že by se mohli s trochou štěstí do jarní fáze prokousat. Slavie by měla svojí skupinou projít jako nůž máslem a postoupí z 1. místa.
Děkuji za rozhovor.
Děkuji klukům z kabiny a kamarádům za zvolení, moc si vážím jejich iniciativy na sociálních sítích a doufám, že ke mě bude pokladník mírumilovný.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.