Do zápasu s favoritem jsme vstoupili zaleknutí, říká František Meluzín

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal František Meluzín z Mohelna. Ani jeho výkon však na body proti Předínu nestačil. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Františku, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z tvého pohledu?
Ahoj děkuji za pozvání a všem hlasujícím (úsměv). Na začátek bych chtěl pogratulovat soupeři k zaslouženému vítězství. K zápasu... Prohráli jsme jak se to dá hodnotit? (smích) S vědomím, že stojíme proti favoritovi soutěže jsme i vstoupili do zápasu. Byli jsme zaleknutí a v podstatě začali hrát od 20minuty. Díky skvělému gólmanovi jsme dlouho drželi nadějný stav, ale soupeř byl lepší úsměv)
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem ?
Strašně nerad se sám hodnotím to je otázka na trenéra.
Nyní vás čeká zápas s Valčí. Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí ?
Od zápasu očekávám nějaký návrat z naší marodky (úsměv) v sestavě zraněných postavíme skoro druhý mančaft (smích). Určitě přijede kvalitní tým. Doufám, že si zahrajeme dobrý fotbal, který pobaví tribuny. No a 3 body musí zůstat doma..
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
K fotbalu mě dovedla mamka s taťkem, kdy se mnou objížděli veškeré tréninky, zápasy a turnaje někdy s radostí někdy nechutí (úsměv) za to jim patří velký dík. S fotbalem jsem začínal v Brně ve Starém Lískovci. V přípravce jsem přestoupil o kopec výš do Kohoutovic, kde jsem strávil největší část své kariéry a zaznamenal i zatím největší úspěchy. Po dorostu kvůli stěhování jsem přestoupil na Znojemsko do Višňové angažmá moc neklaplo a kopačky už byly na hřebíku. Naštěstí se kluci začali vracet do Mohelna a já se k nim přidal oni mě (snad?) (smích ) přijali a já jsem jim za to strašně vděčný.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Ronaldinho,Drogba,Thierry Henry.
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Arsenal,Zbrojovka Brno.
Jaké máš koníčky?
Momentálně největší koníček je stavba domu (úsměv ) jinak mimo fotbal jsem velký fanoušek hokeje a celkově sportu.
Který filmový žánr vyhledáváš?
Komedie.
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Asi řízek a pivo (úsměv).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.