Tréninků jsem nestihl tolik kolik by bylo potřeba, říká Jan Syrový

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Jan Syrový z Rokytnice, který přispěl dvěma góly k výhře svého týmu nad Jaroměřicemi. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Honzo, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z tvého pohledu?
Do zápasu jsme chtěli vstoupit s maximálním nasazením hned od první minuty, jelikož jsme nevěděli co od soupeře který sestoupil z 1.B třídy čekat. Již po pár minutách bylo ovšem jasné, že soupeř není v ideální herní pohodě a my se začali okamžitě dostávat do gólových šancí. Když jsme na konci prvního poločasu vedli 4:0, otázkou už nebylo jestli vyhrajeme, ale kolik dáme ještě branek.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem ?
Od sebe jsem první zápas nečekal mnoho, léto je náročné (alkohol) a tréninků jsem nestihl tolik kolik by bylo potřeba, proto bych můj výkon nehodnotil jako nějak fantastický, spíš jsem byl ve správný čas na správném místě a vyšlo to.
Nyní vás čeká zápas s Hrotovicemi. Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí ?
Od zápasu s Hrotovicemi očekávám větší boj o body, týmům co jsou na "vlně postupu" se většinou v začátcích sezóny daří, takže to bude asi těžší. Na druhou stranu náš tým plný mladých talentovaných hráčů je každou sezónu lepší a pokud chceme letos hrát na špici, měli bychom vyhrát.
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
K fotbalu mě dovedl táta a začínal jsem v 6ti letech ještě ve FC Slavii Třebíč, kde jsem hrál až do žákovských let. Dorost jsem začal hrát ale už v 1.SK Rokytnice n. Rok. a jsem zde stále.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Ještě v době, kdy Leo Messi nebyl známým hráčem jsem viděl, že je to výjimečný fotbalista a dlouhé roky je mým oblíbencem.
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Jsem tedy fanda Barcelony.
Jaké máš koníčky?
Koníčků mám dost, mezi hlavní patří samozřejmě fotbal, ale v posledních letech mám hodně rád horská kola. Další už jen okrajově hraju prší, dámu, petang, domino, pexeso, lukostřelba, biatlon, minigolf, dálková chůze, vodní pólo, skok daleký, sběr rostlin a jiné.
Který filmový žánr vyhledáváš?
Kromě hororů nemám vyloženě vybraný typ žánru, mám rád když je film dobrý.
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Moje oblíbené pití je určitě piuko a na jídlo mě doublechees z Mekáče asi nikdy neomrzí.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.