Do sezóny jsme vstoupili úplně příšerným zápasem v Tlumačově, kde jsme předvedli výkon tak na 1.B třídu, hodnotí start Lhoty hráč roku

Hlasování o hráči roku, respektive sezóny 2021/22, bylo ukončeno posledním červencovým dnem a s výsledky jste již byli seznámeni. Není tedy náhodou, že jsme opět po půl roce zavítali s rozhovorem do útrob stadionu TJ Sokol Lhota, abychom vyzpovídali ofenzivního hráče Adama Vlčka, který tuto anketu jednoznačně opanoval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v anketě o hráče sezóny. Je to pro tebe překvapením?
Díky za gratulaci. Překvapení to určitě je, nicméně bych tu anketu moc nepřeceňoval. Potěší spíš fakt, že tě vyberou trenéři různých týmů, to hlasování potom je už samostatná disciplína, kterou kluci ve Lhotě zvládají na jedničku. (usmívá se)
Jak moc jsi od spoluhráčů vnímal, že chtějí, abys vyhrál?
Jelikož byla pauza, tak nic zásadního. Párkrát mi to připomněl Ondra Kotrnoch, jinak byl klid. Ale jak je vidět, tak tichá voda, břehy mele a kluci si to pohlídali.
Nová sezóna začala a s nimi jistě i nové cíle. Jaké jsou ambice Lhoty?
Do sezony jsme vstoupili úplně příšerným zápasem v Tlumačově, kde jsme předvedli výkon tak na 1.B třídu, takže se teď špatně říkají nějaké cíle. Já osobně chci vyhrát každý zápas, nicméně bych viděl spokojenost s umístěním třeba do 5. místa. I když Domažlice postoupily, bude to nahoře v tabulce ještě náročnější než loni. Tachov, Nýrsko, Rapid má šikovný kluky, těžko říct co předvede Mýto, Chotíkov slušně posílil... Takže uvidíme.
Příprava asi neprobíhala dle představ, podle výsledků některých zápasů. Kde hledáš příčinu některých nevydařených přáteláků?
Co jsem ve Lhotě, tak je příprava vždycky slabá. Čím to je, nedokážu říct. Nicméně teď jsme i do té sezony vstoupili tak, jako by se jednalo stále o nějakej pouťák. Prohrát člověk může, ale musí ukázat nějaký výkon, snahu. U nás by se teď měl každý drobet zamyslet nad svými výkony a dát tomu víc. Nikoho přece nebaví prohrávat.
Trenér Nykles komentoval do Deníku, jako že kdo vyhrává, ten nemá kvalitní přípravu. Souhlasíš?
Podle mě po té naší přípravě trenérovi nezbývalo nic jiného než takovýhle komentář. Příprava byla fakt špatná, doufejme jen, že to teď drobet nakopneme a třeba bojovností urveme další zápasy. Když máme výsledky, tak je najednou půlka týmu výkonem o dva levely výš a všechno jde samo. Ale k tomu prostě teď vede ještě kus cesty.
Do další sezóny zůstáváš ve Lhotě dle aktuálního stavu registrace na FAČRu. Oslovil tě ale někdo?
Ve Lhotě zůstávám, stále to mám jako když jsem přicházel, že buď budu hrát tady nebo pověsím kopačky na hřebík. Ještě je teda varianta supersilné gardy B ve Lhotě, kterou plánujeme příští rok s asi 6-7 klukama z týmu založit. Jinak nabídky byly z Německa a Rakouska, ale jak jsem říkal - vše jsem s díky odmítl.
Někde už se objevily i změny na vaší soupisce, můžeš je nějak okomentovat?
Bohužel to je u nás spíše do záporu. Odešel Honza Rojík a Kuba Zdvořáček, kteří spolu jezdili z Nepomuku a Matěj Kostka. Ten šel zkusit štěstí do divize. Opačným směrem máme Šimona Smolu do brány. A doufejme, že se ještě něco urodí.
Kolikrát tipuješ, že hráči Lhoty vyhrají hlasování o hráče kola v nadcházející sezóně?
To úzce souvisí s naší formou, nicméně věřím, že se zvedneme a díky výsledkům pak bude mít vždycky někdo nárok se do sestavy kola podívat. A jelikož pak jsme v hlasování suverénně nejlepší, doufám, že atakujeme dvouciferné číslo.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.