Po zápase a pár pivech vám ukáže jeho legendární krabí tanec, práskl na brankáře Barocha nejlepší střelec soutěže

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče 30. kola krajského přeboru a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal nejlepší střelec krajského přeboru, Tomáš Knapp z Nepomuku. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V této sezoně poprvé... Co se týče minulých, tak si dlouho nevybavuji, že by někdo z Nepomuku vyhrál hlasování. Hecli se tentokrát tví příznivci? Nebo spíše klučinu kabiny?
Trochu jsem překvapen, že jsem dostal nejvíce hlasů. V kabině žádné hecování neproběhlo, ale všichni poctivě sledují výsledky a sestavy na Fotbal u nás. Taťka prý dal taky nějaký hlas. Takže děkuji za hlasy a snad příští rok se také párkrát objevím v sestavě kola.
Před posledním zápasem jste nastupovali na hřiště s dětmi z nepomucké mládeže. Prý se o tebe děti praly, je to tak?
Trochu ano. Ještě byl velký zájem o Kubu Chalupného a Kaliho. A potom celý tým rozdával podpisy na dokopné. Některé děti byly popsané jak Beckham a Arturo Vídal.
Popiš nám krátce poslední zápas.
Za mě se jednalo o celkem divácky koukatelný zápas, kterých jsme na jaře moc neodehráli. Hrál se útočný fotbal z obou stran nahoru a dolů. My jsme měli trochu více štěstí než soupeř. Za což jsme rádi, protože se přišlo podívat mnoho diváků a pivo na dokopné chutnalo více než po prohře.
Nepomuk krátce pobýval na podzim i na vrchu tabulky. Byla to příjemná vítězná šňůra, že?
Bylo to nečekané. V té době se nám herně dařilo a byli jsme nepříjemní soupeři. Ale pak bohužel přišel pokles formy, nějaká zranění a už jsme se propadali tabulkou. Ale beru tuhle sezónu jako povedenou. Hlavně se už více hraje a méně koviduje.
Jak bys popsal svého kapitána a brankáře?
Kapitán a brankář Marek Baroch je nejstarší a nejklidnější člen kabiny. Po zápase a pár pivech vám ukáže jeho legendární krabí tanec. Matyáš Flandera je náš druhý gólman, který se střídá s Markem o bránu. Ten zas patří k nejmladším členům kabiny. A jeho dovednost, po zápase a pár pivech, je lovit holky v blovické Vinárně, jak míče ve vápně.
Máš nějakou přezdívku a zvyk, bez kterého na hřiště nevlezeš?
Žádnou zajímavou přezdívku v Nepomuku nemám. Ale vždy když vlezu na hřiště, tak si udělám kličku jako Ronaldinho a pak jdeme s Matesem práskat na bránu, než nám začne společná rozcvička.
Stal jsi se nejlepším střelcem krajského přeboru i přesto, žes dost zápasů vynechal. Věříš, že bys jinak třicítku překročil?
Pokud by mi spoluhráči stále nahrávali jako nyní, tak věřím, že ano. Jelikož v podzimní části jsem vynechal celkem dost zápasů. I tak jsem velmi spokojen a nečekal jsem takovou úrodu.
Pamatuješ si něco z dokopné? Zejména na nějaké své prohlášení k týmu...
Nic jsem neprohlašoval a to prohlášení taky neplatí (směje se).
Dostalo se ke mě něco o pětatřiceti gólech v další sezóně. Jsem na tebe zvědavý...
To já na sebe taky (usmívá se).
Prý máš problém s kopačkami... V Nepomuku nemají tvou velikost, že se s lepenkou snažíš, aby vydržely co nejdéle?
Tejpovačka mi na jaře pomáhala opravit kopačku. Už budu muset vyrazit na nákup pro nové kopačky, ale tyto střelecké se mění těžko.
Zaslechl jsem taky, že rád cestuješ a když to jde, tak se v Nepomuku objevuješ s takovou pravidelností, že někteří zapomínají jak vypadáš. Jaká byla/je tvá nejoblíbenější destinace?
Cestování můj je velký koníček. Letos se mi úspěšně povedlo vyhnout zimní přípravě. Nejvíce se mi líbilo na Srí Lance a na Madeiře. Doporučuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.