Cudlín: Těším se na regeneraci. Cílem do nejbližších let je 1. A třída

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 26. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz - Michal Cudlín. Brankář Předměřic, jenž během tří posledních kol udržel dvakrát čisté konto a podruhé v krátkém časovém sledu se stal nejlepším hráčem kola. Naše redakce ho vyzpovídala v rozhovoru...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Michale, nelituješ trochu, že už sezona skončila?
Rozhodně ne. Ta sezona už byla ke konci náročná a dohrávali jsme se spoustou zranění. Teď přišel ten potřebný čas pro doléčení všech zranění a pro odpočinek. Jsem ale rád, že se mi poslední zápasy povedly a budu na ně chtít navázat v přípravě a v další sezóně.
Díky jedinému gólu jste zdolali Lípu na Orlicí. Jaký to byl zápas?
Ten zápas jsme už hráli v sestavě, kde někteří hráči neměli úplně doléčené zranění a bylo to docela náročné. Výsledek ale rozhodně neodpovídá průběhu zápasu, určitě jsme mohli dát více gólů, ale nepadalo to tam a soupeř dokázal taky zahrozit. Na konci zápasu nás zachránila spojnice branky. Naštěstí Šíma proměnil jednu šanci a ta byla rozhodující.
Která situace byla pro tebe jako pro brankáře nejtěžší?
Hned na začátku zápasu měl soupeř dobrou střelu k tyči, ta mě pěkně natáhla.
Celkově sedmé místo. Spokojenost nebo jste mysleli výše?
Jak jsem říkal minule, po podzimu jsme si mysleli na umístění do pátého místa, ale na jaře ta situace byla taková, jaká byla, a sezonu jsme zakončili na klidném sedmém místě.
Který zápas tě osobně nejvíce mrzí?
Zápas s Opočnem. S tímto týmem jsme celou sezonu soupeřili v tabulce a na jejich hřišti jsme hráli dlouho 1:1. Společně s obránci se mi dařilo krýt soupeřovy dobré akce včetně penalty, ale pár minut před koncem jsme dostali na 2:1 z takové haluze a neměl jsem z toho úplně čisté svědomí.
Který zápas tě naopak nejvíce potěšil?
Budu vzpomínat na podzimní zápas ve Stěžerech, které jsme na jejich hřišti jako jediní porazili 3:0. Potom na jarní obrat v Hejtmánkovicích, kde jsme v 70. minutě prohrávali 2:4 a nakonec zápas otočili na 5:4 a rozhodně nás všechny potěšila nula s Třebší, kde už bohužel nevyšly penalty.
Jaká je úroveň 1. B třídy?
Podle mě je to soutěž, ve které padá hodně gólů. Už to má nějakou úroveň a není to jen vesnické kopání do balónu, ale myslím si, že časem bychom si mohli zkusit v Předměřicích 1. A třídu. Je to ale rozhodně soutěž, kde se nedá nikoho podcenit, často se tu objevují velké překvapení ve výsledcích.
Teď vás čeká zhruba měsíční pauza. Jak ji vyplníš?
Těším se na mimo-sportovní aktivity. Určitě vyrazím někam na ryby a budu trávit čas s rodinou a s přítelkyní. Těším se na regeneraci, kterou už potřebuju.
Co čekáš od nové sezony? Budou mít Předměřice vyšší ambice?
Ano, už teď před přípravou jsme si řekli, jaké máme cíle a naše ambice budou ty nejvyšší. Budeme chtít hrát minimálně tak jako na podzim a cílem do nejbližších let je 1. A třída!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.