Jirka Koláčný zve všechny fanoušky Rosic na dnešní poslední duel sezóny: "Máme dobré klobásy, pivo a hlavně chceme zakončit sezónu vítězně!"

Jirka Koláčný, hráč Slovanu Rosice, se stal za svůj výkon proti béčku Slovácka HRÁČEM 32. KOLA MSFL. V utkání vstřelil první branku a pomohl tak k zisku třech bodů za vítězství domácích 2:1. Rosice jsou kolo před koncem na páté příčce a po posledním odehraném zápase sezóny s Uherským Brodem budou slavit historicky nejlepší umístění klubu!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jirko, gratulace k výhře v anketě, mohl bys zpětně zhodnotit utkání se Slováckem?
Díky, v utkání jsme po mé brance šli do vedení 1:0 a musím říct, že první půlhodinu jsme byli lepším týmem. Potom ale začalo hrát Slovácko aktivně a vyrovnalo. Z vyrovnání jsme se oklepali, měli jsme dost šancí a jednu z nich proměnili. Myslím si, že to byla určitě zasloužená výhra.
Zápasy jsou v rychlém sledu a v pátek jste hráli v Otrokovicích, kde jste remizovali 2:2. Jak zhodnotíš tento duel?
Dle mého názoru jsme měli zápas vyhrát. Celkově jsme měli více šancí než domácí, ale v utkání bylo znát, že se sezóna blíží ke konci, určitě to bylo atraktivní pro diváky, šance měli oba týmy a nebránil se výsledek. Je pravda, že do utkání jsme nastoupili v trochu obměněné sestavě, protože našich sedm hráčů z áčka jelo s naším béčkem do Oslavan, kde se naši rezervě podařilo vyhrát 2:0 a slaví postup do I.B třídy!
Bod z Otrokovic Vám ale i tak zajistil páté místo v tabulce, jak hodnotíš sezónu?
Určitě jako úspěšnou, protože se jedná o historicky nejlepší umístění Rosic v tabulce třetí ligy a vzpomněl jsem si na svoje slova v jednom rozhovoru po prvním zápase sezóny, který jsme hráli s Frýdkem-Místkem a vyhráli ho. Řekl jsem tenkrát, že našim cílem je umístění do pátého místa a osobně bych chtěl týmu pomoci deseti brankami. Trenér nás v kabině potom usměrňoval, že prioritní je záchrana, ale nakonec se řečené splnilo - jsme pátí a i góly mi tam padaly :)
Jak dle Tebe bude probíhat poslední zápas sezóny s Uherským Brodem?
Určitě se chceme loučit s povedenou sezónou vítězstvím a třemi body. Navíc věřím, že potěšíme i naše fanoušky, kterých snad přijde co nejvíce. I když hrajeme ve středu, tak tímto naše fanoušky zvu na zápas - máme dobré klobásy, pivo a hlavně chceme sezónu zakončit vítězně!
Co Vás bude čekat po posledním zápase sezóny?
O víkendu nás čeká tradiční rozlučka se sezónou, v kabině jsem pokladníkem a i díky této anketě se podařilo už vybrat pěkné peníze, takže teď i já něco přihodím a určitě povedenou sezónu pořádně zapijeme a oslavíme :) A pak bude následovat volno, ale už 4. července začínáme přípravu na novou sezónu, kde budeme chtít naše umístění minimálně zopakovat a hrát opět o špici tabulky.
Jak osobně hodnotíš aktuální kvalitu soutěže MSFL?
Soutěž je určitě kvalitní, teď postoupila o patro výš Sigma, ale zůstávají zde velmi kvalitní týmy, které budou hrát o špici. Mám na mysli například Kroměříž, Hlučín, Ostravu a věřím, že i my :) Do soutěže postoupil i silný Hodonín, který kvalitou tipuji na střed tabulky. Na druhou stranu musím říct, že bych doporučil zúžení soutěže na menší počet týmů a totéž platí například pro divizi. Zápasů je za sezónu opravdu hodně, pro "neprofesionální" fotbalisty, kteří jsou studenti, pracující, rodiče, je to v sezóně s ohledem na počet zápasů, tréninků, naježděných kilometrů, občas náročné a navíc by se dle mého soutěže zredukováním účastníků zkvalitnily.
Jaký zápas sezóny se Rosicím nejvíce povedl?
No nejdříve zmíním paradoxně dvě utkání, které se prohráli, ale náš výkon byl v nich velmi dobrý. Prvním bylo podzimní utkání doma s Ostravou, kdy přišlo přes 500 diváků a hosté přijeli posilněni o ligové hráče, například o Azeveda. Zápas jsme nakonec prohráli, ale snesl z naší strany slušné měřítko. Teď na jaře jsme prohráli v Olomouci, ale po zápase nám jejich kluci říkali, že jsme je dost potrápili, takže tam náš výkon také potěšil i přes prohru. Ale ať zmíním taky vítězné zápasy, tak vysoko řadím domácí výhru 2:0 nad Hlučínem a výhru ve Zlíně 4:1.
A Ty sám máš v hlavě nějaký zápas, který se Ti povedl?
Právě mě napadl zápas ve Zlíně, kde jsem dal i pěknou branku a vyhráli jsme 4:1. Je pravda, že zápasy jsme většinou vyhrávali o gól, jsme taková Plzeň ve třetí lize, takže si tuto výhru větším rozdílem pamatuju :)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.