Oslavy začaly hned po konečném hvizdu, říká Libor Dvořák

Vítězem ankety Hráč kola se stal Libor Dvořák z Hrotovic, který svým dobrým výkonem přispěl k výhře a tím i k postupu do okresního přeboru v zápase s Opatovem. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Libore, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z tvého pohledu?
Děkuji, řekl bych že se ukázalo pravidlo "nejlepší na konec". Věděli jsme, že nejedeme na jednoduché utkání. Opatov porazil i Čáslavice. To se nám nepodařilo v Čáslavicích ani v Hrotovicích. Po většinu zápasu jsme kontrolovali míč, ale podařilo se nám vstřelit pouze 2 góly. Na vítězství to stačilo a to bylo hlavní.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem ?
S výkonem jsem byl docela spokojený. Poslední 3 zápasy jsem hrál max. poločaš, takže jsem byl rád, že mi trenér dal důvěru a hrál jsem celý zápas. Tak věřím že jsem ho nezklamal. Měl jsem však 1 velké zaváhání a nepohlídal si hráče u lajny, který mi utekl a snížil na 1:2.
Jak vypadala postupová oslava ?
Oslavy začaly hned po konečném hvizdu hlavního rozhodčího, když nám trenér dal postupové kšiltovky a trička. Poté jsme jeli do Hrotovic na hřiště kde se od rána točilo prase a chladilo pivo. Někteří vydrželi slavit až do ranních hodin.
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
Řekl bych, že tak jak většina kluků a to přes školní fotbalový kroužek. V Hrotovicích jsem hrál do starších přípravek. Pak jsem se k fotbalu vrátil až v dorostu. To jsem jezdil 1 rok hrát krajský přebor do Horních Kounic. Další sezónu jsem nastupoval za chlapy v Hrotovicích.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Můj oblíbený hráč je Robert Lewandowski nebo Arjen Robben když ještě hrával.
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
To by se dalo uhodnout z předchozí odpovědi. Je to Bayern Mnichov.
Jaké máš koníčky?
Asi od 7 let hraji závodně hokej, takže už mi moc času na jiné koníčky nezbývá. V zimě hokej, v létě fotbal. Rád si ale zahraju téměř každý sport.
Který filmový žánr vyhledáváš?
Historické-válečné.
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Třeba nějaký steak a hranolky. K pití cola,voda,pivo.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.