ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA Tadeášem Zemanem z Dolního Dvořiště

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 25. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak vypadal z vašeho pohledu zápas proti rezervě Trhových Svinů?
Zapas byl pro nás od 30 minuty v pohodě, do 30 minuty jsem z toho dělal drama já, který jsem nebyl schopný dát tutovky, které mi kluci připravovali. Druhý poločas se od 50 minuty už jenom dohrával, od nás super výkon.
Dal jste čtyři branky, popište nám je?
Pravá, levá, pravá, levá :-). Ne dělám si srandu. První krásná prostrkovačka, já sám před golmanem a pod nim gol, u druhého mě nechal mladej Píša vyniknout, když mi to dal vzduchem před prázdnou bránu. Třetí byl opět po hezký kolmici, kdy jsem (už v laufu :-)) zakončil dloubákem, jak Poborák a čtvrtý jsem šel vlastně taky sám a z levé části vápna na vzdálenější...gol.
Jaká je vaše kariéra?
Začínal jsem v Dolňáku, přípravka v Kaplici, následně dva roky v Krumlově, 4 dny v Dynamu, dorost Kaplice a od 15ti let opět v Dolním Dvořišti.
Před vámi je poslední kolo, jak bude probíhat dokopná V Dolním Dvořišti?
Dokopná se bude odvíjet od výsledku zapasu. Když prohrajeme, tak to bude super, když vyhrajeme, tak se už teď bojím neděle :-).
Dolní Dvořiště skončí třetí, panuje s tímto umístěním spokojenost?
Já osobně ano. Z kluků ale cítím, že to je vlastně málo, cíl byl jasný a to postup.
Těšíte se, až si od fotbalu dáte chvilku pauzu?
Na pauzu se těší asi každý. Dost kluků je okolo 30ti, Koubovi dokonce už 30 je :-) a všechny něco od pasu dolu bolí. Takže dovolená u moře a chvilku nic nedělat.
Jak využijete volný čas před další sezonou?
Dovolená a chvilku nic nedělat :-).
Jaký je váš oblíbený klub, hráč, soutěž?
Můj oblíbený hráč je bezchybný Ondra Kouba a to jak ve fotbale, šipkách, tak i ve všem na co se ho zeptáte, prostě skromný kluk. Klub od dob Raula Real Madrid a soutěž Okresní přebor. Byl jsem kouknout letos na utkání Křemže vs Malonty a když tam začnou zavlažovat ve 30 minutě, to je proste nádhera :-).
Děkuji za rozhovor.
Taky děkuji, všem přeji hezkou dokopnou.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.