Jak řekl Petr v jednom z předchozích rozhovorů, cíl je skončit kariéru včas, říká hráč kola Daniel Bouchal

Přinášíme vám rozhovor s hráčem 24. kola Danielem Bouchalem z SK Lišov.

 

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 24. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v anketě hráč kola. Překvapila Vás nominace a následné vítězství?
Děkuji za gratulaci. Nominace mě překvapila, protože zápas v Nemanicích se nám moc nepovedl.
V utkání s Nemanicemi jste remizovali. Jak hodnotíte z Vašeho pohledu tento zápas?
Jak jsem již zmiňoval v první odpovědi, zápas se nám moc nepovedl. Určitě bylo v našich silách zápas vyhrát. Bohužel jsme ztratili 2 body.
Musel jste se posunout z pozice útočníka na záložníka, jak jste se s tím popral?
Pro mě to moc velká změna nebyla, pozici středního záložníka jsem hrál převážně celou dosavadní kariéru. V útoku hraji cca rok, takže pozice záložníka je pro mě vlastně stále přirozenější. Ale doufám, že se nám brzy obě legendy (smích) a klíčový hráči ze střední zálohy uzdraví (Aleš Červenka a Libor Pechoč), protože jejich kvalita nám opravdu citelně chybí.
Všimla jsem si, že jako útočník ale nedáváte moc gólů. Kde si myslíte, že je ta příčina?
Příčiny jsou jednoduché. Jednou příčinou je to, že jsem prostě dřevák a další příčinou je to, že někteří spoluhráči (hlavně Libor) neradi někomu nahrají.
Začínáme se na Libora dovídat zajímavé věci, nejen že má problém s výběrem piva do kabiny, ale evidentně je na hřišti sólista. (smích) Nebyla by pro Vás lepší pozice například stopera?
Pozice stopera je moje nejoblíbenější, ale bohužel na této pozici u nás hrají 2 veteráni (Míra Koláček a Petr Shýbal) a ti tam nikoho minimálně 10 let nepustí. Sice Míra je trochu porcelánový panáček (smích), ale věřím, že oba budou ještě pár let pokračovat.
Jaká je Vaše dosavadní fotbalová kariéra?
Celou kariéru jsem hrál v Lišově a na tom se už nic nezmění.
Máte nějaké cíle ve fotbale, kterých byste chtěl dosáhnout?
Cíle už žádné nemám. Jak řekl Petr v jednom z předchozích rozhovorů, cíl je skončit kariéru včas.
Zaslechla jsem, že jste měl v plánu po sezóně ukončit kariéru. Z jakého důvodu a co je na tom pravdy?
Máte dobré informace. Zvykl jsem si v covidové pauze na hromadu volného času, který mi během sezóny chybí. Navíc poslední roky jsem fotbalu v Lišově a věcem kolem něho věnoval spoustu času a po té pauze jsem ztratil motivaci.
Zažil jste nějaký nezapomenutelný fotbalový zážitek?
Nezapomenutelný fotbalový zážitek asi ne. Samozřejmě člověk vzpomíná na vítězství a postupy, takže asi výhra v I.A. dorostu a postup z I.B., i když to spíš byla úleva, protože jsem byl již u sestupu z I.A.
Zbývá Vám čas na nějaké koníčky?
Čas na koníčky si vždy nějaký najdu, i když ho moc není. Kromě fotbalu hraji soutěžně i florbal, takže opravdu ho tolik není. Ale mám rád cestování a turistiku, tak když je čas, rád se s přítelkyní někam podívám. Jinak se snažím volný čas trávit s přítelkyní.
Když zmiňujete přítelkyni, jak se těšíte na srpen? Svatební zvony už prý pomalu zvoní.
Těším se, jen nevím, jestli se mi pak v manželství "bude chtít" chodit na fotbal. (smích)
Kdo je ve vašem týmu podle Vás největší smolař, kdo největší bavič, kdo má nejhorší docházku na tréninky a kdo dokáže nejlépe tým namotivovat?
Smolař a bavič to je těžká otázka. Myslím, že vyloženě žádného baviče nemáme. Největším smolařem je za mě asi Dan Brtna, protože neznám hráče, který by měl víc zranění. Bohužel, poslední dobou je i moje docházka na tréninky špatná, tak si netroufnu nikoho jmenovat. Tým umí namotivovat nejlépe Aleš Červenka a Dan Koláček.
Co říkáte na pivo, které Libor kupuje do kabiny? Petr Kandl v minulém rozhovoru řekl, že se to nedá pít. (smích)
Toto není zrovna otázka na správnou osobu, já nejsem zrovna extra pivař. Ale největší odborník přes pivo se Vám minule vyjádřil, tak to asi bude pravda (smích). Já když vidím Petra, jak pije pivo, tak bych chtěl, aby mi takto odtékala vana. (smích)
Chtěl byste něco vzkázat těm, kteří pro Vás hlasovali?
Samozřejmě bych rád poděkoval za hlasy. Hlavně bych chtěl poděkovat předsedovi klubu (Petr Shýbal) a našim trenérům, protože nám vytváří ideální podmínky pro tréninky a zápasy a stojí je to spoustu času. A samozřejmě i našim nejlepším fanouškům v soutěži.
Děkuji moc za rozhovor a přeji, ať se Vám daří jak ve fotbale tak i v osobním životě.
I já děkuji a přeji Vám a všem čtenářům mnoho úspěchů v osobním životě.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.