Třetí gól mi neuznali, zklamaně prohlásil David Konůpek

Hráčem tohoto kola jste zvolili oporu defenzívy Plaňan, Davida Konůpka, který přes obranné úkoly málem nasázel hattrick. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Očekávali jste, že to s Ratboří půjde tak snadno?
Čekal jsem těžký souboj, protože Ratboř je velmi zkušené mužstvo s kvalitními hráči. Kdyby mi někdo řekl před zápasem, že dáme sedm gólů, tak se tomu zasměju.
Jaké byly tvoje dva góly?
První gól byl po rychlé akci a výměně balónu s Olegem, který mě vyslal do nájezdu, kdy gólman vyběhl a už nebyl problém ho překonat. Druhý gól mi připravil Mykola před prázdnou branku, kde nebyl problém míč uklidit. Ještě jsem mohl přidat třetí branku, ale pomezní byl proti. Každopádně jsem rád za dva góly a samozřejmě, že tři body zůstaly doma.
Před vámi jsou poslední dvě kola a zatím máte dva body náskoku...
Víme, co nás čeká a že Velim má velice kvalitní mužstvo posílené hráči z A mužstva. Kdyby takto hráli celou sezónu, tak nemají v okrese soupeře. Pevně věřím, že to dotáhneme do vítězného konce a postoupíme z prvního místa. Máme to ve vlastních rukou.
Plaňany před a v průběhu této sezóny prodělaly hodně změn. Jaká sezóna tedy byla (byť ještě nejsme na úplném konci)?
Já doufám, že to dopadne. Od začátku sezony jsem věděl, že jak přijde P. Šafránek a pár nových hráčů, tak se bude určitě hrát o top 3. Hrál jsem pod ním v Pečkách a má velice tvrdé a náročné tréninky (smích). Každopádně bych chtěl pochválit kluky z Ukrajiny, kteří parádně zapadli do kabiny a předvádí dobré výkony. Občas mě mrzí, že na hřišti dochází na urážky ze strany soupeřů na jejich národnost. Myslím si, že máme dobrou partu, která drží při sobě jak na hřišti tak mimo něj .
Jak oslavíte případný postup?
Pokud se postoupí,tak si myslím, že oslavy budou dlouhé a veliké, jelikož je výročí 100 let fotbalu a k tomu ještě postup do 1.B? Neumím si ani představit, co by se dělo (smích).
Těšíte se na případný postup, na derby s Pečkami, na zápas proti bratrovi?
Určitě bych se na souboj s Pečkami těšil, i když bratr už nehraje, ale trénuje B tým (smích). Každopádně je to derby a to je vždy vyhecované. Pokud se nám to podaří, tak se určitě začne pracovat ještě na pár posilách. Nemyslím si, že bychom hráli spodek tabulky.
Během rozhovoru jsme zjistili, že David má rád pivo, guláš, Spartu, míč, město nebo moře... Co tedy říci závěrem?
Na závěr mám vzkaz pro kouče: stejně vám toho kníra oholíme (smích). A taky bych chtěl poděkovat všem za hlasy spoluhráčům, mamce i přítelkyni.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.