Už bych toho fotbalu měl asi nechat, směje se hráč kola Roman Poborský

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 23. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Romane, gratuluji k vítězství v anketě o hráče 23. kola. Jaký byl zápas se Novou Včelnicí?
Tak předem všem děkuji za poslané hlasy. Zápas nebyl nic moc, protože Včelnice přijela s dorostencema a druhá půlka byli důchodci, i když nepatrně mladší než já. Takže zápas neměl moc vysokou úroveň. Včelnice nehrála nic moc a my jsme se k nim přidali, ale v pohodě jsme vyhráli.
Jak jste byl spokojený se svým výkonem?
Celkově zápas neměl velkou úroveň a i můj výkon byl průměrný.
S Novou Včelnicí jste vstřelil dvě branky. Popíšete nám je?
První branku jsem dal z penalty, takže žádný problém. Druhá branka padla z přímého kopu. Viděl jsem, že brankař si stoupnul za zeď, tak jsem to napálil kolem zdi a spadlo to tam.
Nyní vás čeká těžký zápas ve Strmilově. Co od zápasu očekáváte?
Zápas ve Strmilově hrajeme již v pátek a koukal jsem v naší FB skupině, že už se několik lidí omluvilo, takže se bojím, že tam pojedeme v 10 max 11 lidech, takže to asi nebude žádná sláva a to ještě ke všemu nepojedu ani já, protože musím být v práci. Takže tipuju výhru domácích. Oni stejně letos mají dobrou formu, kdy to skoro vypadá na jejich postup do 1. B.
Jak jste zatím spokojen s dosavadními výkony v této sezóně?
Abych pravdu řekl, tak moc ne, protože nás stále chodí na zápasy málo. Ještě štěstí, že jsme uhráli docela dost bodů doma, kde se sejdeme aspoň ve dvanácti a nemáme problém s bojem o sestup, i když před sezonou jsme si říkali, že bysme chtěli být takolem 4. nebo 5. místa.
Kdo vám poslal nejvíce hlasů? Sledoval jste hlasování?
Zřejmě kluci, protože jsem jim pohrozil, že když pro mě nebudou hlasovat, tak příští rok přestoupím do Hlíny :-) Hlasování jsem moc nesledoval.
Sezóna se kvapem blíží do finiše. Budete pokračovat i v nové sezóně?
Abych pravdu řekl, tak už jsem byl rozhodnutý, že po zápase ve Slavonicích skončím, protože nás tam opět bylo jen 10. Já jsem se při zápase opět zranil a tak jsem si říkal, že už bych toho měl nechat, protože i manželka mi neustále nadává, abych tam už nelezl. Ale už jsem si to zase rozmyslel.
Chtěl byste vzkázat něco do kabiny, popřípadě našim čtenářům?
Byl bych rád, kdyby nás chodilo víc a pokud možno jsme našli alespoň čtyři nové spoluhráče. Novosedelským fanouškům děkuju za hojnou účast na našich zápasech.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.