Petr Sýkora: Splnili jsme jasně daný cíl od našeho vedení, a to postup do okresního přeboru!

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 23. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji. Vyhrál jste již jednou hráče kola, kdy si tohoto ocenění ceníte více?
Děkuji, obou vítězství si vážím asi stejně. Tímto bych chtěl poděkovat všem, co pro mě hlasovali.
Byl jste zvolen hráčem 23.kola. Jak se vám hrálo v tomto zápase?
Hrálo se mi celkem dobře, po zápase s Hamrami, ze mě spadla nervozita z možnosti postupu a nyní už si každý zápas do kterého nastoupím užívám.
Jak hodnotíte zápas v Polničce?
Na výborně připraveném pažitu jsme byli po celý zápas lepším týmem a zaslouženě tak vyhráli. Jen škoda našich nevyužitých tutových šancí, které jsme zahodili, jako např. nejmenovaný spoluhráč s číslem 15, který zpoza vápna netrefil zcela odrytou klec domácích. Mohlo to skončit vícebrankovým rozdílem.
Jak jste viděl vaši vstřelenou branku?
Já vlastně ani nevím, co to bylo za situaci. Akce ve vápně Polničky, kde se ke mně odrazil míč a já zhruba z malýho vápna zavřel oči a narval to nártem, na štěstí to tam spadlo.
Jak hodnotíte osobně tuto sezónu?
Tuto sezónu bych hodnotil jak velmi úspěšnou, především z toho důvodu, že jsme splnili jasně daný cíl od našeho vedení, a to postup do okresního přeboru
V neděli vás čeká Měřín B, co od zápasu očekáváte?
Měřínu máme co vracet, na podzim jsme s nimi pouze remizovali. Uvidíme jakou herní taktiku nám naordinuje náš headkouč Jenda, ale doufám v to, že všechny body zůstanou doma.
Ještě jste neztratili na jaře ani bod. Myslíte že se vám podaří uhrát na jaře všech 13 zápasů za tři body?
Byla by to pěkná šňůra, kdyby se nám to povedlo, tak doufám, že všichni dají do zbylých zápasů 100 procent. Asi by se nikdo nezlobil, kdyby tato série pokračovala i v okresu. (smích)
Již jste oslavili postup nebo vás oslavy ještě čekají?
Mistrovské oslavy samozřejmě vypukly již po závěrečném hvizdu zápasu s Hamrami. Oslavy se protáhly až do ranních hodin, tudíž pondělní dovolená byla pro většinu týmu nutností. Největším zklamáním oslav byli ovšem naší mladí kluci, kteří v doprovodu svých přítelkyní opustili dobře rozjíždějící se akci již o půl jedenácté, ne-li ještě dřív. Nicméně nás čeká ještě závěrečná po posledním podzimním zápase a na konci června oslavy 20 let SK Rožná, takže slavit se bude furt.
Máte v paměti nějaký nejlepší, moment, který jste ve fotbale zažil?
Asi to bude sezóna v nedvědickém dorostu, kdy jsme postupovali z krajského přeboru do divize, ale i na letošní sezónu budu ještě hodně dlouho rád vzpomínat.
Děkuji za rozhovor

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.