Ve fotbale si žádné cíle nedávám, jsem rád za každou odehranou minutu na place, říká hráč kola Vojtěch Sedláček

Tentokrát naše otázky zodpověděl Vojtěch Sedláček z FK Meteoru Tábor.

 

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 21. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji vám k vítězství v anketě hráč kola. Překvapilo vás, že jste zvítězil? V sestavách jste celkem často nominován.
Děkuji moc. Ani mě to moc nepřekvapilo, v kabině se vždycky zaměříme na jednoho hráče a tentokrát to padlo na mě. Spoluhráči za to byli řádně odměněni.
V minulém kole jste porazili silné mužstvo z Lišova. Jak hodnotíte toto utkání z vašeho pohledu?
V Lišově byly skvělé podmínky pro odehrání dobrého zápasu, v kabině jsme se dobře nahecovali a do zápasu jsme vstoupili dobře. Důležité bylo, že jsme na začátku druhého poločasu dokázali ubránit počáteční tlak domácích, to rozhodlo o naší výhře.
V sobotním zápase s Chýnovem se moc nezadařilo a prohráli jste na domácím hřišti. Měli jste oslabený kádr nebo v čem vidíte neúspěch?
Bohužel se opakoval stejný postup utkání, jako na podzim v Chýnově. V 1. poločase jsme na soupeře vlétli a nedarovali jsme mu ani metr, bohužel jsme neproměnili spoustu šancí a poločas tedy skončil pouze 2:0 pro nás. Ve druhé půli na nás Chýnov vlétnul a bohužel jsme inkasovali, což nás dostalo do kolen a už jsme se nedokázali vzpamatovat.
S Hlubokou jste měli hrát příští neděli, ale utkání je přeloženo na pátek v 19:00 hod., je to pro vás náročnější hrát v pracovním dni, navíc s tak silným soupeřem?
Asi jedinou nevýhodou je za mě, že budeme mít o trénink méně, což může ovlivnit přípravu na utkání, každopádně by to snad náš výkon nemělo nějak ovlivnit a aspoň budeme mít volný víkend.
V kolika letech a kdy jste s fotbalem začínal?
S fotbalem jsem začal v 6 letech právě v Čekanicích na Meteoru. Prošel jsem všemi kategoriemi, až do A mužstva. V žádném jiném klubu jsem nikdy nepůsobil.
Máte nějaké fotbalové cíle, kterých byste chtěl dosáhnout?
Ve fotbale si žádné cíle nedávám, jsem rád za každou odehranou minutu na place. Důležité pro mě je, aby mě fotbal stále bavil jako do teď a zbytečně jsem se nestresoval jako dříve.
Zbývá vám čas na nějaké koníčky nebo záliby?
Času mi zbývá dost, ale žádné jiné koníčky a záliby neprovozuji, rád kouknu na nějaké sportovní utkání nebo vsadím na nějakou tutovku jen pro zábavu. Kvůli fotbalu musím občas maximálně omezit nějakou večerní páteční akci (smích).
Máte nějaký oblíbený fotbalový klub nebo hráče?
Určitě, již od mala jsem fanoušek plzeňské Viktorky, která si v této sezóně došla překvapivě pro titul. Fotbalového hráče ani oblíbeného nemám, v poslední době mě zaujali výkony Brazilce Antonyho z Ajaxu.
Stala se vám ve fotbale nějaká vtipná příhoda?
Co si vzpomínám tak ve fotbale při zápase se mi tyto příhody zatím vyhýbají, každopádně teď nedávno se mi stal na tréninku lehčí bizár, když jsem na trénink přijel na kole, ale z tréninku jsem šel domu pěšky a kolo jsem nechal na hřišti. Naštěstí mi spoluhráč napsal, že jsem si asi na hřišti zapomněl kolo, bohužel tím spoluhráčem byl týmový pokladník, takže mě čekala mastná pokuta.
Chtěl byste něco vzkázat těm, kteří pro vás hlasovali?
Chtěl bych všem poděkovat za hlasy, hlavně spoluhráčům z kabiny, kteří to hecli.
Děkuji moc za rozhovor a přeji, ať se vám daří jak ve fotbale, tak i v osobním životě.
Také děkuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.