Jan Fiala, TJ Klíčany: Pro nás se do posledních zápasů nic nemění. Možná se v zákulisí něco proslýchá, ale my jdeme urvat co nejvíc bodů!

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 25. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Mohl byste nám přiblížit váš poslední zápas?
Potřebovali jsme po dvou prohrách konečně zabrat. Nebyl to jednoduchý zápas, ale nakonec nám Tomáš Krimlák svým prvním dotekem na hřišti vystřelil tři důležité body.
Jak náročné bylo po dvou porážkách za sebou vstoupit do utkání jako favorit?
Nechci znít nějak namyšleně, ale většina zápasů je spíše o našich výkonech. Takže jsme se jen potřebovali vrátit ke své hře a kde jinde znovu vyhrát než doma. Kde nám utekl jen zápas s Poříčím.
Jaktože přišly porážky proti Poříčí a v následujícím zápase, kde byla soupeřem Hřebeč?
Doma s Poříčím jsme nezvládli druhý poločas, kde už jsme si asi mysleli, že se utkání nějak dokope v náš prospěch a hosté toho využili. V Hřebči jsme zase v prvním poločase promarnili několik velkých šancí a domácí to dokázali potrestat. Vždy, když jsme se přiblížili na rozdíl jednoho gólu, jsme za chvíli znovu inkasovali. A u Hřebče byla znát přítomnost těch ligových hráčů.
Na poslední 2 soutěže máte složitý los, jak bude probíhat posledních 5 kol a především ty poslední 2, kde vás čeká Velim a Dobrovice?
Pro nás se do posledních zápasů nic nemění. Možná se v zákulisí něco proslýchá, ale mi jdeme urvat co nejvíc bodů. A určitě chceme skončit sezonu do 3. místa.
Jaká byla vaše dosavadní fotbalová kariéra?
S fotbalem jsem začínal v Odolené Vodě. A potom někdy od přípravky až do juniorky byl v Bohemce. Potom jsem odešel Klíčan.
Kdo má z vašeho týmu nejtvrdší střelu?
Největší bombu má určitě Tomáš Krimlák. Jeho střely z dálky jsou hodně nepříjemné.
Který útočník ze Středočeského KP je nejobávanější?
Myslím, že nejobávanějším útočník byl pro všechny Jesle (Jiří Jeslínek). A pro mě osobně asi Jícha, ale ten už teď nehraje nebo je zraněný.
Měl jste před sezónou nějaké osobní cíle? Jestli ano, vypadá to, že se do konce sezóny povede je splnit?
Osobní cíle si úplně nedávám. Vždy chci skončit s týmem co nejvýše. Ale chtěl jsem, aby jsme měli na kontě nejméně obdržených gólú. Což se nám už nejspíš díky zápasům s Poříčím a Hřebčí nepovede.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.