Martin Drábek: Trenér má nejradši asi tréninky, kde se hlavně běhá, to je ve svém živlu, to je taková jeho úchylka

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 23. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal obránce FC Rokycany, Martin Drábek. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Překvapila tě nominace do sestavy kola? Pro Zbynďu jsi byl jasnou volbou...
Hodně mě překvapila nominace do sestavy kola. Určitě bych se tam viděl po jiném zápase, ale když jsem byl jasnou volbou pro Zbynďu, tak proč ne a děkuju.
Jak bys vůbec trenéra popsal?
Jak bych popsal Zbynďu? Tak je to určitě fantastický trenér s velkým humorem (směje se). Máme z trenéra všichni respekt a nechodíme nikam za zábavou jelikož má noční dozor v práci, tak abychom neměli průšák (smích). Nejradši má asi tréninky, kde se hlavně běhá, to je ve svém živlu, to je taková jeho úchylka. A dokáže vždy při zápase i po zápase dobře povzbudit, ale zároveň i kvalitně seřvat.
Obdržel jsi celkem 204 hlasů. Kdo za nimi stál?
204 je opravdu hezké číslo a děkuju všem, který pro mě hlasovali, ale největší podíl na tom měli Pepa Bouda a Kuzelmachina (Jiří Drábek, pozn. redakce), kteří hlasovali až do konce. Kluci to strašně prožívali jak kdybych měl vyhrát zlatý míč. Ale rozumím klukům, že asi chtěli konečně nějakýho hráče kola z Rokycan. A tímto vám děkuji.
Nastupuješ v obraně. Je to pro tebe ideální pozice?
Hraju pravého beka už od přípravky, takže je to i můj oblíbený post, ale teď občas když hrajeme na 3 vzadu, tak bohužel musím hrát třetího stopera což mě vůbec nebaví, protože se moc nedostávám dopředu a musím být víc vzadu a koho baví jen bránit (směje se). Takže pro mě je ideální hrát krajního beka.
V Rokycanech hraješ se svým bráchou. Je pravda, že chodíte všude spolu?
Chodíme spolu i na záchod i do koupelny bez sebe neuděláme ani čárku, ale jak je škola, tak se bohužel musíme rozdělit a to nám nedělá dobře na žaludek.
Slyšel jsem, že máš nějaký šedivý melír. To je úmysl nebo už stárneš?
Kdo vymýšlel tuhle otázku, tak má dost (směje se). Když se jde někam na zábavu, tak tím nahazuju pruty, protože nikdo neodolá. Ne, jsou to prostě šediny, ale co se dá dělat. Budu holt muset bohužel barvit květák. Tady bych tuhle otázku radši ukončil.
Kdo je v kabině bordelář a kdo je největší lenoch?
No v kabině asi žádného bordeláře nemáme, jelikož nás víc jak 10 na trénink nechodí, tak ta šatna je čistá až až. A největší lenoch? To není nikdo jiný než Pepa Bouda. Ten co může, tak ošidí, jen aby si tzv. neopotil Rooneyho. Před tréninkem si vždycky musí dát vydatný oběd, aby mu to pořádně kopalo (směje se).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.