Dominik Novotný, Slavia Jesenice: Manchester United a guláš k tomu. To by byla ideální kombinace.

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 23. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Můžeš nám popsat utkání proti Čelákovicím a zároveň tvé dvě branky do sítě Čelákovic?
Do zápasu jsme šli s cílem urvat první jarní výhru a nakopnout tak výherní šňůru. Hned v úvodu jsme kopali penaltu a s přehledem náš krajní záložník Jiří Novotný proměnil. Následně v 23min. hosté obdrželi červenou kartu a my jsme věděli že si doma další body sebrat nenecháme. V 33min. si skvěle našel míč po centru Vojta Mráz a šli jsme do dvoubrankového vedení, následně na to v 35min. jsem se k míči na vápně dostal já a prošel kolem dvou obránců soupeře, poté zbýval jen gólman kterého jsem si obhodil a z menšího úhlu skóroval a navýšil tak na 3:0. V první půlce zápasu se už nic nestalo a šli jsme do kabin. Do druhé půle jsme nevkročili moc dobře hosté měli šance, ale neinkasovali jsme. Naštěstí v 51 min. jsme uklidnili hru a Stanislav Kolář od půlící čáry poslal dlouhý míč na hranici velkého vápna, kde jsem byl připravený skórovat. Balón jsem si zpracoval na prsa a uklidil po zemi k pravé tyči.. S tímto výsledkem tento zápas i skončil a my bereme první jarní tři body.
Jak vidíš záchranu v I.A třídě, jelikož situace není pro Vás příznivá a bude padat více týmů než dva a nikdo neví v tuto chvíli kolik jich vlastně bude padat do nižší soutěže?
Jak říkáte nikdo neví kolik týmu bude sestupovat, ale my jsme připraveni se porvat o každé body a nedovolit tak spadnout do nižší soutěže.
Můžeš nám přiblížit svou dosavadní kariéru?
Moje kariéra začala před 12ti lety právě tady v Jesenici. Už od dětství hraji jen fotbal a po celou dobu mě to naplňuje a chci se více a více zlepšovat. Už od mala jsem trénoval s kluky o 1-2 roky starší, díky mému staršímu bráchovi a hlavně skvělému trenérovi Pavlovi Zdanovcovi, který už když jsem byl malý ve mě viděl potenciál. Jsem rád že tu jsem. Mám tady velice dost přátel a fanoušků za které jsem moc rád.
Máš nějaké cíle ať už v osobním či fotbalovém životě? Jakou soutěž by sis chtěl zahrát v tvé kariéře?
V osobní životě mít hlavně šťastnou rodinu, finančně zabezpečený a hlavně být zdraví co nejdéle to půjde. Ve fotbale bych chtěl dokázat co nejvíce to půjde a hlavně vstřelit svůj vysněný gól "nůžkami". Tak určitě bych si chtěl zahrát nejvyšší soutěž tady u nás, ale největší splněný sen by byl zahrát si v Premier league za Manchester United.
Dozvěděl jsem se, že máš rád jídlo, takže jaké je tvé nejoblíbenější? Jaký máš rekord v počtu snědených knedlíků?
Tak samozřejmě kdo by neměl rád jídlo? Moje nejoblíbenější jídlo je guláš právě s knedlíkem. Zas tolik knedlíků nesním max kolem 5-6, já je spíš rozdám do soupeřovi branky :)
Jak vidíš nadcházející zápas proti Mělníku, který minulý týden v Sokolči odstoupil kvůli velkému počtu zranění hráčů?
Následující zápas bude velmi těžký hraje nám do karet minulý zápas Mělníka, ale ani jeden tým nebude chtít prohrát. Mělník má výhodu domácího hřiště, ale my se s tím popereme a budeme chtít urvat další tři body. Můj tip výsledku 1:3.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.