Dominik Kočí hrál i se zlomenými žebry

Spoustu zajímavého na sebe prozradil hráč jedenadvacátého kola OP Kolín. Koho obdivuje, koho by nevyměnil, jak slaví úspěchy nebo jak se mu líbil film Vyšehrad. Čtěte a bavte se...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dominiku, gratuluji a pojďme hned k otázkám...
Já bych chtěl nejdřív poděkovat všem, co mi poslali hlasy, hlavně mé přítelkyni, která hlasování sledovala víc než já.
Myslíš, že porazit Velim bylo překvapení?
Myslím si, že pro většinu to překvapení bylo, to jsme mohli vidět i na tipování. My jsme věřili, že Velim dokážeme zaskočit a porazit a to se nám i podařilo. Na domácím hřišti to s námi má každý soupeř těžký.
Jaký to byl zápas? Jak se ti hrálo?
Zápas to byl obtížný jako každý vzájemný zápas. Velim přijela s mladou sestavou, ve které nastoupilo několik dorostenců, kteří si vedli velice dobře. Pomohlo nám, že kvůli zdravotním problémům nemohl nastoupit Seifert, který je rozdílovým hráčem soupeře. Mně osobně se nehrálo špatně, ale jelikož jsem obdržel brzy žlutou kartu, musel jsem po zbytek zápasu hrát opatrněji než je mým zvykem. Naše obranná hra v tomto zápase fungovala velice dobře, Velim jsme nepouštěli do vyložených šancí.
Byl jsi nějakou dobu kvůli zranění mimo hru. Co to bylo, jak šla rekonvalescence, co návrat na hřiště?
V podzimním zápase v Bečvárech jsem si zlomil v souboji dvě žebra. Rekonvalescence šla pomalu, jelikož mi lékaři napoprvé zlomeninu nepoznali, tak jsem s tím hrál dál. Po přetrvávajících problémech jsem šel znovu na rentgen a ukázalo se, že žebra byla zlomená. Snad už se mi zranění budou vyhýbat a dál budu sbírat minuty v Nučickém dresu.
Jaro vám docela slušně vychází, asi mimo druhé půle s Krakovanama. Je to tak?
Se vstupem do jarní části soutěže jsme spokojeni. Získali jsme 13 bodů z 18 možných a to je po nepovedeném podzimu slušný začátek. Podle mě jsme v zimní přípravě dobře potrénovali (naběhali jsme spousty kilometrů po Nučických kopcích) a teď se nám to vrací.
Kdo teď vlastně Nučice trénuje?
Před začátkem jarní části sezóny přišel jako nový trenér Michal Mrázek, který odtrénoval celou zimní přípravu. Bohužel musel před začátkem mistrovských zápasů kvůli zdravotním problémům angažmá u našeho mužstva přerušit. Nyní nás trénuje Pavel Krutský st., který se nám rozhodl v této těžké situaci pomoci.
Čeká vás utkání v Ratboři. Jaký to bude zápas?
V Ratboři nás čeká těžké utkání, všichni máme v hlavě výprask, který jsme zde dostali naposledy. Toto selhání budeme chtít určitě napravit, do Ratboře pojedeme uspět.
Hned potom doma Plaňany a dalších pár těžkých zápasů. Co od nich očekáváš? "Odpočinout" si asi budete moct až v posledním zápase...
Nečeká nás vůbec nic lehkého, los máme těžký. Půjdeme zápas od zápasu a pokusíme se získat co nejvíce bodů, nejlépe v každém zápase 3. Pro nás bude i poslední zápas s Ovčáry obtížný, jelikož tyhle "jednoduchý" zápasy neumíme.
Jaké místo byste rádi oslavili na rozlučce?
Budeme spokojeni, pokud skončíme v první polovině tabulky. Ale každé místo si zaslouží pořádně zapít a oslavit, to my umíme (Smích).
Znáš píseň Billie Jean od M. Jacksona? Co se ti při ní vybaví?
Většinou, když slyším tuhle píseň a jsem pod vlivem alkoholu, tak začnu "tancovat" a točit se na hlavě. Ostatní z toho mají veselé vzpomínky a já druhý den ostudu. Díky kluci.
Při posledním rozhovoru jsi zmínil, že fandíš Bohemce. Teď to s ní moc růžově nevypadá. Jak to dopadne?
S Bohemkou to nevypadá vůbec dobře, ale i tak věřím, že poslední zápasy základní části zvládnou a baráž se nás týkat nebude. Nejvíce obdivuji Pepu Jindřiška a Davida Bartka, protože mám rád srdcaře a bojovníky, kteří nechají na hřišti vždycky všechno. Rád vzpomínám na období, když Bohemka slavila postup do první ligy, kdy jsem toho byl součástí přímo na stadionu a po zápase i na hřišti.
Před třemi lety jsi nedělal rozdíl mezi blodýnkou nebo tmavovláskou. Změnily se nějak tvoje preference?
Doma mám brunetu, tímto bych tuto otázku ukončil.
A poslední - co humorného jsi naposledy zažil, čemu ses zasmál nebo nějaký dobrý vtip...
Naposledy jsem se dobře zasmál v kině na filmu Vyšehrad.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.