Michal Sedláček, FK Dobrovice: Určitě nikdy nezapomenu na svůj první ligový gól

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 23. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Mohl byste nám přiblížit váš poslední zápas?
Zápas se pro nás vyvíjel od začátku až do konce velmi dobře, vytvořili jsme si spoustu šancí a mohlo to skončit i větším rozdílem . Myslím, že jsme jako tým předvedli velmi dobrý výkon, který se musel líbit i divákům.
Vstřelil jste gól, popíšete ho prosím čtenářům?
Rozjeli jsme akci po pravé straně, kde se centrovaný míč odrazil k velkému vápnu a já si k němu došel a snažil se vystřelit k tyči. To se povedlo a naštěstí míč skončil v síti.
Jak vidíte bitvu o titul v KP?
V KP je dost kvalitních celků s hráči, kteří prošli i profesionálním fotbalem, takže si myslím, že boj o titul bude až dokonce napínavý. My jdeme do každého utkání s tím, že vždy chceme vyhrát a uvidí se na co to po 30.kole bude stačit. Pevně věřím a doufám, že nejšťastnější po této sezoně budeme právě my.
Jak vidíte bitvu o titul v nejvyšší lize?
Boj o titul v naší nejvyšší soutěži je zatím jak horská dráha, ale teď když jsou poslední 3 kola do konce a tabulku momentálně vede Viktorka, tak si myslím, že už první místo nepustí a bude slavit.
Jaká byla vaše dosavadní fotbalová kariéra?
Začal jsem v pěti letech v Mladé Boleslavi, kde jsem i později ochutnal profesionální fotbal v naší nejvyšší soutěži. Poté jsem byl na různých hostováních v klubech Bohemians 1905, Zbrojovka Brno, Viktorie Žižkov, Česká Lípa, FK Kolín, Bohemians Praha, Benátky nad Jizerou. Pak jsem si rok a půl vyzkoušel nižší soutěž v Rakousku a odtud se vrátil zpět do ČR do FK Přepeře. Tam jsem strávil 3 roky a poté zamířil do FK Dobrovice.
Udělal byste v kariéře něco jinak?
Určitě se dá udělat v jakékoli profesi vždy něco lépe. Ale na kdyby se nehraje ani fotbal ani sám život a momentálně jsem naprosto spokojený jelikož já i moji nejbližší jsme zdraví a šťastný a to je v životě nejdůležitější.
Na jaký moment kariéry vzpomínáte nejraději?
Určitě nikdy nezapomenu na svůj první ligový gól, to bylo něco o čem jsem snil jako malý kluk. Navíc se mi to povedlo na stadionu v Mladé Boleslavi před zraky své rodiny.
S kým se vám hrálo nejlépe?
Nejlépe se mi hrálo v MB s Ludovicem Silvestrem a Markem Kuličem, to byli páni fotbalisti. A samozřejmě nesmím zapomenout ani na svého bratra s kterým jsem hrál ve více týmech a momentálně i teď v Dobrovici. Není nic lepšího než ,, já na bráchu , brácha na mě“.
S kým jste nejvíce trávil čas mimo fotbal v době své profi kariéry v Brně? Prý jste se tam potkal s Petrem Švancarou.
V Brně po vyhraném zápase se to umělo pořádně oslavit , ať už jak zmiňujete se Švancim či dalšími. Navíc jsme tu sezonu postoupili z druhé ligy do první, takže o to to bylo příjemnější.
Prý musíte hrát v jedné sadě dresů kvůli Vám, proč tomu tak je?
Jak jsem skončil s profesionálním fotbalem a těch tréninků už není tolik a ani životospráva není jako když je fotbal vaše hlavní řemeslo, tak jdou kila nahoru. Ale nemyslím, že je to jen kvůli mně, máme v týmu více medvídků.
Máte pod sebou v práci brankáře Kocmicha a útočníka Volfa, kde je lepší spolupráce na hřišti nebo v práci?
Jsou to kluci šikovní jak na hřišti, tak v práci.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.