Erik Sedláček = Hráč 26. kola MSFL: "Po dvou zraněních v řadě to nebylo jednoduché, díky klukům v kabině, vedení i rodině za podporu - konečně jsem zpět :)"

Po více jak dvouměsíční pauze zaviněné zlomeninou klíční kosti zasáhl do utkání hráč Slovanu Rosice Erik Sedláček, který hru domácích Rosic proti Jihlavě B rozhýbal a podílel se na vítězné brance. I když na hřišti strávil pouhých 30 minut, za svůj výkon se navrátilec do sestavy, záložník Slovanu, zaslouženě ocitl v ideální jedenáctce 26. kola MSFL a stal se díky Vaším hlasům HRÁČEM KOLA! 

Děkujeme za rozhovor, pevné zdraví a hodně dalších minut na place :)

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Eriku, nejprve gratulace k hráči kola, jak hodnotíš Tvůj návrat do sestavy po zranění?
Díky, jsem rád za toto ocenění, i když jsem klukům v kabině říkal, že se honili po hřišti devadesát minut a já jsem se dostal do ideální jedenáctky za půl hodiny :) Ale jsem rád, že jsem mohl být konečně na hřišti! Stala se mi dvě podobná zranění v řadě (zlomeniny klíčních kostí), nejprve v půlce podzimu jsem byl čtyři měsíce mimo, přes zimu jsem dřel, abych se v generálce na jarní část zranil opět proti Líšni. Bylo to náročné po psychické stránce, ale hlavně díky klukům v kabině, důvěře vedení a rodině jsem se zvládnul vrátit. Díky všem za podporu!
Jak hodnotíš zpětně výhru 2:1 nad Jihlavou B?
Na to, že je Jihlava na sestupových místech, tak to byl nepříjemný a bojovný soupeř. Navíc se u nás dostali rychle do vedení. Naštěstí jsme se z úvodního gólu rychle otřepali a do poločasu vyrovnali na 1:1. V druhém poločase jsme zápas rozhodli z penalty, kterou Dan Přerovský se štěstím proměnil, ale měli jsme i další šance. Za těch odehraných třicet minut jsem přihrával Danovi, na kterého byla potom penalta a sám jsem měl i nějaké šance. O jeden gól jsme byli v zápase lepší.
Teď máte o víkendu pauzu a za dva týdny hrajete se Znojmem, co Vás v době volna čeká a jak vidíš zápas se Znojmem?
Teď budeme dobíjet baterky, trochu poběháme a na zápas se Znojmem se těším, mám tam kamarády, určitě chceme vyhrát a přidat další body do tabulky. Na druhou stranu víme, že Znojmo teď 5 ze 6 zápasů vyhrálo.
Jaký je Tvůj a týmový cíl do konce sezóny?
Za sebe bych chtěl odehrát co nejvíc minut, je před námi ještě dost zápasů, ve kterých bych se rád střelecky prosadil. Týmově nemáme velkou ztrátu na třetí místo - pokusíme se o to.
Kdo dle Tvého názoru postoupí z MSFL?
Myslím, že teď už to Sigma dotáhne do konce a uboduje si postup výš.
Jaký je Tvůj oblíbený a naopak neoblíbený soupeř?
Oblíbený soupeř je Velké Meziříčí, daří se mi na ně a celkem špatně se hraje například v Novém Městě na Moravě, ale na druhou stranu je to takový vyhecovaný zápas, který mám zase rád a další neoblíbený možná Frýdek-Místek.
Komu fandíš a koho tipuješ na titul v naši lize?
Tak hlavně jsem rád, že postoupila Zbrojovka zpět do ligy - vyrůstal jsem tam a za pana Kotala jsem měl možnost s áčkem i trénovat. I když má Plzeň bod náskok, tak přeju titul spíše Slavii.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.