Radek Tomíček, FK Dobrovice Přezdívka Braňo, boj o titul a známky z tělocviku!

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 22. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Můžete nám popsat váš hattrick v minulém zápase?
První gól jsem dával po akci z levé strany a následného přízemního centru do malého vápna. Druhý gól byl po centru z pravé strany, balón jsem napoprvé netrefil ale naštěstí se to odrazilo od obránce a podruhé už to tam spadlo. No a třetí gól byl po dlouhém nákopu, který Mára Volf prodloužil za obranu a já po zpracování zakončil podél golmana na zadní tyč.
Jaká byla vaše dosavadní fotbalová kariéra?
S fotbalem jsem začínal ve vedlejší vesnici Katusice. V mládežnických kategoriích jsem ještě hostoval na Skalsku. Pak jsem dostal nabídku hrát v Bělé pod Bezdezem. Následně jsem přestoupil do Dolního Bousova a teď dva roky hraji v Dobrovici.
Jak vidíte boj o titul ve středočeském KP?
Boj o titul V KP bude ještě zajímavý. Myslím ze všechny tři první týmy to můžou urvat pro sebe. Z našeho pohledu musíme porazit doma Velim, vrátit jim podzimní porážku a přivést všechny body z Klíčan.
A jak vidíte boj o titul v nejvyšší lize?
Myslím ze Slavie už se viděla s titulem v kapse ale Hradec ji pěkné probudil a dal pomyslnou facku že ještě nemají vyhráno. Nakonec to ale dotáhnou na titul. Slavie hraje dlouhodobě nejhezčí fotbal.
Je pravda, že vám kvůli své fitness minulosti, kdy jste prý zvedal i 160 kg na benchpress přezdívá jeden nejmenovaný spoluhráč Braňo, který účinkoval v reality show Survivor?
No to pravda není (smích) Survivor se u nás v kabině řeší docela často a Braňo je častá přezdívka na tréninku když se někomu nedaří. Ja to asi po pěti dílech přestal sledovat. Původně se takhle začalo říkat našemu spoluhráči který děla fitness trenéra a celou reality show strašně žere (Jakub Novák )
Jaké máte fotbalové týmové a osobní cíle?
Týmové cíle jsou jasné postup z prvního místa a osobní jsou hlavně vydržet co nejdéle bez vaznejsiho zranění.
Jaké jste měl známky z tělocviku a umíte udělat kotoul? Jelikož máte ve spoustě zápasů dost vstřelených v jednom zápase, jestli se nemýlím 3, 4 a dokonce 5 branek. Tak jestli vám to pomáhá při zápasech s obránci soupeřů?
Z tělocviku vždy za 1. Kotoul umím famózní Před každým tréninkem hrajeme Bago a tam těch kotoulů par udělám. Je možný že je to dobrý na rychlou orientaci a proto se mi povedlo dat více gólů v zapase.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.