Kohout směrem k Domažlicím: Kluci by si měli uvědomit, že vedou tabulku v krajském přeboru, nehrají Bundesligu

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 22. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal opět zástupce Sokola Lhoty, kapitán Jakub Kohout. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Nemůžeš čekat jinou otázku, než jak vypadal úterní trénink? Pokud jsi na něm byl?
Úterní trénink nebyl, hráli jsme Pohár, ale vzhledem k tomu, že trénovat naši bandu je sen mnoha trenérů, tak rozhovor neměl následky. Snad jen, že kapitánskou pásku na Pohár dostal Jakub Záhrobský, který vymýšlel otázky a ten když jí má, hraje vždy hovno. To se potvrdilo, takže dostával celý zápas od Pepi Humeníka, alias Pešána, kotel.
Je pravdou, že jsem na Pohár úplně zapomněl. Každopádně jste postoupili... Jdete si za celkovým vítězstvím?
Jdeme za celkovým vítězstvím, to je jasný. Je to jediná šance, jak se dostat do Evropy a trochu pomoci s koeficientem. Akorát trenéři nemají licenci, tak by to museli šéfovat z tribuny.
Ještě krok zpět k Humeníkovi... Takže se na Kubu rozčílil?
Trenér Humeník se nezdá, ale je to pěkný čert. Umí používat i hodně sprostá slova. Nejčastěji ve chvíli, když Jakub Šroubek zkazí přihrávku, takže maximálně tak 6x za poločas.
Nyky říkal, že máš problém s tréninkovou docházkou. Co bys k tomu dodal?
Tréninkovou docházku mám super náhodou. Myslím teda... Ale třeba minulý týden jsem v tom byl nevině! Už jsem byl ve čtvrtek ve Lhotě s malým na jeho tréninku, že se pak převleču a jdu trénovat a pan Humeník mi vyhnal, ať nechodím, že mně potřebuje v pátek na starý gardě. Tak co mam dělat (směje se).
Takovej mladej kluk a už chodí za starou gardu jo?
Věk nezastavíš, ale pořád se cítím na 22. Mimo jiné, stara garda je bomba... Sraz půl hoďky před zápasem, malý pivko a bez rozcvičky jdeš na to. Za mě super.
Jak je to s těmi předzápasovými zákazy? Je něco dalšího, kromě sexu, co je zakázané?
Sex je striktně zakázaný! Za to je strašná sazba v sazebníku pokut. Mimo záznam… Dodržují to jen trenéři.
Podělíš se o to, co je na tom vašem sazebníku pokut všechno zakázáno?
Spíš by bylo jednodušší vyjmenovat, co je povoleno. Jsem fakt pod drobnohledem... tréninková morálka, strava, dress code, individuální plány... Není to prdel hrát na top úrovni pod Tichonovem a Pešánem.
V Domažlicích to nevyšlo, nakonec 4:0... Jak bys zápas zhodnotil ty?
Hele, chtěli jsme hrát fotbal a oni dávali góly. Ne sranda, ale tady budu vážnější. Jsou to kluci šikovní o tom žádná, v kraji odskočení, ale větší mistři světa v soutěži nejsou - až na pár výjimek. Kluci by si měli uvědomit, že vedou tabulku v krajském přeboru, nehrají Bundesligu. My přiznáme v první půlce roh a frajer s plamenometem na hlavě - nevím jestli to má od přírody nebo to je přeliv - dal gól a řve tam na nás “co je čůrácí”. Po našem přiznaném rohu = hrdina (směje se). Jen bych mu chtěl pogratulovat, bravo kluku, dal jsi gól v krajském přeboru, zapsal bych to do deníčku jako historicky moment, který jednou budeš vyprávět dětem: "Jooo to dal táta takhle gól Lhotě..." // "A tati, kde Lhota?”… No a to je právě ono… (směje se)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.