ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 19.kolo Zlínský | 1.B třída sk. B - Fotbalista Lhoty u Malenovic Jakub Králík kromě fotbalu i osm let provozoval závodně kolovou

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 19. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulace k hráči kola, s lídrem z Mladcové jste po tuhém boji nakonec prohráli, jak utkání probíhalo?
Děkuji všem, kteří mi posílali hlasy, předpokládám, že to byli spoluhráči z mužstva a kamarádi.Věděli jsme, že nás čeká první můžstvo tabulky a kvalitní soupeř a to se potvrdilo. Nicméně prvních deset minut jsme hráli co jsme si řekli, pak už Mladcová byla do poločasu lepší na balóně, ale ke konci poločasu a rohovém kopu jsme šli do vedení 1:0. Druhý poločas jsme zaspali a Mladcová dala na začátku rychlé dva góly. Pak jsme se snažili aspoň vyrovnat, nějaké šance k tomu byly, ale Mladcová už to zkušeně dohrála. Při troše štěstí, jsme mohli remízu uhrát.
Jak bys zhodnotil Vaše jarní výkony a výsledky?
Musím říct, že první dvě kola jsme zvládli na jedničku a naše konkurenty o sestup bezproblémů porazili. Bohužel, zápas v Tečovicích se nám nepovedl a zmíněné utkání s Mladcovou jsme mohli jen překvapit. Výkony na jaře jsou za mě padesát na padesát.
Teď Vás čeká ve Všetulích rezerva Holešova, jak se na tento duel připravíte?
S Holešovem to bude další těžké utkání, doma hrají výborně, ale nám nezbývá nic jiného, než přivézt tři body, které nutně budeme k záchraně potřebovat.
Kdo patří k největším tahounům Vašeho mužstva?
Tak samozřejmě všichni jsou a musí být tahouni mužstva. Máme zkušené kluky, ale i mladé výborné fotbalisty. Jednoho bych přece ale jenom zmínil a je to dravé mladí - Lukáš Mikeštík.
Jste nováčkem soutěže, jak velký je rozdíl mezi 1. B a zlínským OP?
Tak ten rozdíl tam je patrný, někteří kluci tuhle soutěž hrajou poprvé a ještě si zvykají na přechod do vyšší a kvalitní soutěže. To si myslím, že to má i daň za umístění v tabulce. Nicméně jde vidět, že každým zápasem si kluci zvykají a příští sezónu už můžeme pomýšlet na lepší výsledky a umístění v tabulce.
Myslíš si, že se Lhota u Malenovic udrží v soutěži?
.Jsem přesvědčený, že nejsme nejhorší můžstvo v soutěži a to ukázaly první dvě kola, kdy jsme jednoznačně vyhráli s mužstvy okolo nás v tabulce. Myslim si,že můžeme hrát s každým soupeřem, to mám ukázal i souboj s prvním týmem tabulky z Mladcové.Takže určitě se udržíme v soutěži.
Koho nejvíc favorizuješ na postup do 1. A třídy?
Jednoznačně Mladcová, má hodně kvalitní mužstvo a týmy jako Březnice, Lužkovice na postup nemají kvalitu a jsou na stejné úrovni, jako zbytek mužstev v tabulce.
Kde jsi fotbalově vyrůstal a jaká je zatím Tvá kariéra?
Začínal jsem v žácích v Loukách, kde jsem prošel dorostem i mužským fotbalem...Louky mě připravily na fotbalovou kariéru. Ve dvaceti letech jsem odešel do Tečovic. Dále pak Mladcová, Březnice...
Jaké je Tvé povolání?
Pracuji ve výrobní společnosti. Strojní zaměření.
Co patří mezi Tvé největší záliby?
Hrál jsem i závodně osm let kolovou. Rád jezdím na in-line brusle. Dále cestování, příroda, relax, odpočinek a pak posezení s přáteli.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku