Léta dřiny a odříkání se konečně vyplácí, říká hráč kola Petr Chroustovský

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 16. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Petře gratuluji. Vyhrál jste poprvé. Jak si tohoto ocenění ceníte?
Je to pro mě vážně emotivní situace. Léta dřiny a odříkání se konečně vyplácí a na stará kolena přichází fotbalová sláva.
Byl jste zvolen hráčem 16. kola. Jak se vám hrálo v tomto zápase?
Nastoupil jsem do zápasu až ve druhém poločase a než na mé střídání došlo, stav utkání byl 5:0. Hrál jsem tudíž ve velké pohodě a myslím, že jsem i spoluhráčům svým příchodem přinesl klid na kopačky.
Jak hodnotíte vysokou výhru se Čtyrákem?
V prvních minutách zápasu jsme si chtěli rychle zajistit vedení. To nás stálo strašně moc sil, jelikož jsme se v zakončení trápili a gól se nám nedařilo vsítit. První branku jsme vstřelili až v závěru prvního poločasu. Po přestávce jsme hráli mnohem klidněji a soupeře jsme moc k balónu nepouštěli, to nám poskytnulo množství šancí, které jsme naštěstí už využili.
Kde jste začínal vaši fotbalovou kariéru?
Jsem včelenský odchovanec. Na Včelné je můj fotbalový domov a moje srdce hoří pro Bees.
Váš oblíbený tým?
Kdybych měl vybrat nejlepší klub na světě, Chelsea FC by pro mě byl jasnou volbou. Z českých luhů a hájů je to samozřejmě budějovické Dynamo a FK Chmel Blšany.
Máte nějaký fotbalový vzor?
Můj fotbalový vzor byl vždycky Ondra Polanský. Jsem rád, že si s ním můžu zahrát na jednom hřišti, dokud mám příležitost.
Fortuna:Liga se blíží do finiše, koho tipujete na vítěze?
Tipoval bych, že Slavia Praha v klidu zvládne domácí zápas se Zlínem a udrží si čelo tabule.
Máte v paměti nějaký moment, který jste ve fotbale zažil?
Každý zápas přináší nové zajímavé zážitky. Momentálně se mi vybavuje vzpomínka na chvíli, kdy jsem byl naším klubovým “stařešinou” jmenován na vrchního správce světelné tabule. To pro mě byla velká pocta.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.