Myslel jsem si, že to je vtip, divil se po vyhlášení Karel Hanzálek

Do Plaňan se dostal už v žákovském věku z Peček a vyrostl z něj hráč pro áčko. Ale i tak si tento mladý hráč uvědomuje, že je pořád na čem pracovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Karle, překvapilo tě vítězství v anketě o hráče kola?
Že jsem se stal hráčem kola bylo pro mě velké překvapení. Po zápase mi trenér i spoluhráči řekli, že budu v sestavě kola. Bral jsem to jako legraci, protože si jí dělají ze mě pořád.
Jak se ti hrálo? Jaký byl soupeř?
Hrálo se mi celkem dobře, ale musím pořád na sobě pracovat. Ještě je tam dost chyb, které musím zlepšovat. Co se týče soupeře, tak ten hrál hodně dobře. Byli hodně důrazní a bylo na nich vidět, že nás chtějí připravit o body.
Kdy a kde jsi s fotbalem začal?
S fotbalem jsem začínal když mi bylo 9 let a můj první klub byly Pečky. S kým jsem začínal, tak to už si nepamatuji.
Jak jsi se dostal do Plaňan?
Do Plaňan jsem se dostal, když jsem přestoupil do ZŠ. Pár kluků, co tady hráli za žáky, se mě zeptalo, jestli hraju fotbal. Říkal jsem že ano a oni mě pozvali na trénink. A tak jsem dorazil a od té doby hraju v Plaňanech.
Máš nějaké fotbalové cíle?
Rozhodně bych chtěl abychom skončili na prvním místě a postoupili. Jestli to tak dopadne, beru si v práci týden dovolené.
Jaké jsou tvoji oblíbení trenéři, hráči, vzory,..?
Tak nejvíc jako trenér mě naučil Michal Freund, ten nás trénoval, když jsem hrál za starší žáky. To, jak na mě řval a hecoval, mě posouvalo dál a dál. Můj nejoblíbenější hráč je Dani Alves, jelikož hraje taky pravého obránce jako já. A můj nejoblíbenější tým je jednoznačně AC Sparta Praha, které fandím už od mala.
Jaký bys dělal sport, kdyby to nebyl fotbal?
Kdyby to nebyl fotbal, tak by to byl určitě box. Dřív jsem ho dělal, ale bohužel jsem s tím musel skončit, jelikož to pro mě pak už bylo časové náročné.
Máš i jiné koníčky mimo fotbal?
Chodím na Spartu, jak na fotbal tak i na hokej. V létě jezdím rád na vodu.
Co tě v poslední době opravdu rozesmálo?
Když jsem se díval na seriál Okresní přebor. Říkal jsem si, že je to na vesnici všude stejné.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.