"Penaltu jsem přestřelil, aspoň jsem nemusel platit do kasy za hattrick, ale za to budu platit za tenhle rozhovor :)", řekl hráč 23. kola MSFL Dan Přerovský z Rosic

Gratulace k hráči 23. kola míří do Rosic, kdy Daniel Přerovský, bývalý dlouholetý hráč Zbrojovky, vyhrál naši anketu s náskokem před ostatními hráči z jedenáctky kola. Dane díky za rozhovor a sorry, že to něco stojí :) Ať se daří!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dane, gratulace k hráči kola! Jak zpětně hodnotíš zápas ve Zlíně, který jste zvládli i díky Tvým dvěma gólům.
No ve 45. minutě jsem ještě z penalty přestřelil, po dlouhé době jsem ji nedal, aspoň jsem nemusel platit do kasy za hattrick, ale za to budu platit za tenhle rozhovor :) Ve druhém poločase jsem pak vstřelil dvě branky. Vyhráli jsme, ale byl to těžký zápas, který jsme si sami zkomplikovali. Za Zlín nastoupili mladí kluci, bez posil z áčka, do poločasu to bylo 1:1. Po změně stran jsme však rychle přidali dva góly a zápas svými zkušenostmi dotáhli k vítěznému konci.
Jaký máte v Rosicích týmový cíl po zbytek sezóny?
Trenér nám po zápase spočítal, že jsme se bodově už zachránili, ale naším cílem je být do pátého místa. V tabulce se koukáme určitě nad sebe, než pod sebe.
Jaký je Tvůj cíl Dane do konce sezóny?
Nezranit se, pomoct týmu, ať máme všichni po konci covidu radost z fotbalu. Máme poměrně mladý tým, tak by mi udělalo radost, kdyby někdo z mladších kluků nakouknul do vyšší soutěže.
Jakému týmu fandíš v naší lize?
To bude aktuálně Slovácko.
Jaký je Tvůj oblíbený hráč?
Ronaldo z Manchesteru United.
A poslední otázka, jaký je Tvůj oblíbený tým z MSFL, proti komu se Ti dobře hraje a jaký naopak neoblíbený?
Tak oblíbený bude po víkendu Zlín, když jsem dal dva góly a neoblíbený? Asi Blansko, dřív jsem tam působil a zápasy jsou vždy vyhrocené, takové místní derby.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.