Jiří Kroupa vyhlíží největší derby v sezoně a s Věchnovem čeká plný stadión!

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 17. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji. Vyhrál jste již hráče kola jednou, kdy si tohoto ocenění ceníte více?
Více si toho cením teď, protože tenkrát jsem sice dal gól, ale zápas jako takový se mi až tak nepovedl. Nyní je to podle mě více zasloužené, i vzhledem k okolnostem zmíněným níže.
Byl jste zvolen hráčem 17.kola. Jak se vám tedy hrálo v tomto zápase?
Popravdě do zápasu jsem nastupoval s obavami, jestli vůbec budu schopný hrát a nepůjdu po 5 minutách z placu. Asi čtvrt roku jsem totiž nekopl do balónu kvůli zranění kolene. To, jak zápas probíhal, a že jsem týmu i pomohl, pro mě bylo velmi příjemné překvapení.
Jak hodnotíte zápas v Březí?
Do Březí jsem se na zápasy nikdy moc netěšil, protože dříve s nám tam moc nedařilo a občas jsme si odvezli i větší příděl. Nyní se klukům z Březí moc nedaří a to se promítlo i do tohoto zápasu, který jsme si celkem pohlídali a myslím, že zaslouženě vyhráli. Ještě bych chtěl zmínit moment z konce zápasu, který mi trochu pokazil radost z výhry a mého výkonu. Kombinací mého přehnaného důrazu a jeho obdivuhodné obětavosti jsem při snaze dorazit míč do brány nepříjemně zranil domácího gólmana. Tímto bych se mu chtěl ještě jednou omluvit a doufám, že je v pořádku.
Vstřelil jste dva góly jak jste je viděl?
Při prvním gólu šel z našeho levého křídla takový nástřel na bránu, já jsem zavíral zadní tyč a brankář vyrazil balón přímo přede mě, takže jsem ho z první dorazil. Druhý padl z přímáku kousek před vápnem, asi ideální střelecká pozice. Peťas (Sýkora) mi poradil kam to mám kopnout, tak jsem to tam prostě kopnul. Žádná věda( smích)
V neděli vás čeká Věchnov, co od zápasu očekáváte?
Největší derby v sezóně. Neočekávám nic jiného než plný stadion a hodně emocí na hřišti i na tribunách.
Jaro jste odstartovali třemi výhrami, co na to říkáte?
Je to samozřejmě příjemné, i při pohledu na tabulku. Ale je před námi ještě spousta zápasů a ty rozhodující nás teprve čekají.
Jak probíhala zimní příprava?
Jak už jsem řekl, byl jsem dlouho zraněný, takže celá moje letošní příprava byla hodina fotbálku 4 na 4 v pátek před zápasem (smích) . Ostatní kluci samozřejmě trénovali, ale jelikož je naše tělocvična v rekonstrukci, tak to taky nebylo úplně ideální.
Na jaký zápas se v jarní části nejvíce těšíte?
Na ten, co nás čeká teď o víkendu, derby s Věchnovem.
Máte v paměti nějaký nejlepší, moment, který jste ve fotbale zažil?
Žádný postup nebo titul jsem zatím nezažil, takže doufám, že ty nejlepší momenty mě teprve čekají…

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.