Musím zapracovat na fyzičce , říká Ondřej Svoboda

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Ondřej Svoboda z Třebenic, který přispěl dvěma góly k výhře svého týmu nad Šebkovicemi B. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ondřeji, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z tvého pohledu?
Zdravím všechny fotbalové fanoušky i hráče. Děkuji mnohokrát! Z mého pohledu byl zápas v nepříznivém počasí pro náš tým úspěšný. Nejen kvůli výhře, ale dařily se nám přihrávky, prosadili jsme se i sedmkrát gólově, což se nám už dlouho nepovedlo a jsem za to moc rád. Myslím si, že nás hlavně ,,nakopnul" první gól Laďe Štveráčka, a následné tři rychlé branky. Do první vstřelené branky Šebkovic jsme protihráče jasně přehrávali, pak byl do poločasu zápas vyrovnaný. V druhé části jsme byli aktivní a na výsledku se to potvrdilo. Výkon našeho týmu se mi zdál na dobré úrovni, mám z něj radost a věřím, že v tomto duchu budeme pokračovat i v dalších utkáních.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem ?
Můj výkon? Snažil jsem se jak to šlo! Myslím si že jsem celý první poločas odehrál poctivě a snažil jsem se ze zálohy pomoci i v obranných řadách. První branku jsem dal ze samostatného úniku střelou nad brankáře. Druhý gól, který byl mimochodem poprvé hlavou byl důvodem podcenění mého náběhu po centru jednoho ze spoluhráčů ze strany Šebkovických obránců.. Nastavil jsem hlavu a padlo to tam. Jsem rád že jsem se prosadil, měl jsem tam ještě jednu gólovku, kdy jsem běžel sám na brankáře, ale chytil mi to. Měl bych ale zapracovat na fyzičce, která mi v druhém poločase chyběla, proto jsem byl také na jeho začátku vystřídán.
Nyní vás čekají Rapotice B . Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí ?
Těžko říct, co mám očekávat od zápasu v Rapoticích takhle na začátku sezóny. Věřím, že budeme kluky přehrávat tak jako minulý zápas Šebkovice a souvisí s tím i další otázka, že nás uspokojí jenom výhra.. Potřebujeme body, o které budeme bojovat každý zápas.
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
K fotbalu mě dovedli asi mí rodiče, stejně jako mé dva bratry. Začínal jsem v HFK Třebíč, kde jsem chytal asi až do mladších žáků, kdy jsem přestoupil do Valče, protože u nás v Třebenicich fotbalová mládež není, což mě docela mrzí, ale třeba se to v budoucnu změní. Ve Valči jsem už působil jako útočník a záložník. Před třemi lety jsem přestoupil domů do Třebenic, kde jsem chtěl vždycky hrát. Potřeboval jsem se jako 16 letý kluk rozehrát v mužích, tak mi to chvíli trvalo. Přístup k fotbalu u nás se mi začal líbit po převzetí funkce trenéra, kterou převzal Martin Čermák, který má k našemu klubu už nějaký citový vztah. Jsem nesmírně rád, že je to právě on, kdo si to vzal do svých rukou a tímto bych mu chtěl veřejně poděkovat za celý klub i příznivce Třebenického fotbalu.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Ano, mám oblíbeného fotbalistu. Od mala se mi vždy líbil Cristiano Ronaldo, ale po jeho odchodu z Realu Madrid už to není úplně ono.
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Vždy jsem fandil Třebenicím a vždy jim fandit budu.. Bavíme-li se ale o profesionální úrovni tak je to určitě Bílý balet- Real Madrid.
Jaké máš koníčky?
Od dětství hraji na bicí. V 16 jsem začal zpívat a mám jeden projekt, kde bubnuji a jeden, kde zpívám. Mám rád tvrdou muziku např. death metal nebo metal core. Jinak je to samozřejmě i fotbal.
Který filmový žánr vyhledáváš?
Na filmy se skoro nedívám, občas se s kamarády podívám na nějaký horor a občas na něco s přítelkyní, to ale musí vybrat ona..
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Miluji špenát s výpečky a bramborem, nebo kuře na paprice. Pití? Co myslíte?..... Pivo.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.