Martin Švehla: Už jsem asi starej, takže pauza stejně nepomohla. Furt mě něco bolí

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 18. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal Marin Švehla ze Lhoty. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Martine, začneme trošku negativně... Trenér není s hrou od zimní přípravy spokojený. Dokážeš popsat, co je špatně?
Proste nehrajeme tak, jak trenéři chtějí a nedokážeme přetavit to, co trénujeme a na co nás trenéři nabádají. Možná je to i v hlavách, kde si myslíme, že se to samo zlomí… První 2 zápasy to byla z naší strany bída s nouzí. Za mě místy proti Rapidu tam byly náznaky toho, co chceme hrát. Balóny do křídla, centry a kombinační hra.
Na podzim jsi se zranil, že jsi druhou polovinu podzimu nehrál, nebo jsi se jen válel doma?
Na podzim jsem hrál asi 7 zápasů, od začátku sezóny mě trápil zadní stehenní sval, takže jsem tomu dal pauzu. Pak jsem se doma rozválel, přibral asi 8 kg a teď se do toho snažím dostat. Už jsem asi starej, takže pauza stejně nepomohla. Furt mě něco bolí (smích).
Jak se ti hrálo na umělce? Už se těšíš na domácí pažit?
Na umělce je to šílený. Je to tvrdý, všechno z toho bolí, balón má úplně jiný odskok... Mimochodem, Rojas by o tom mohl hodiny vyprávět (směje se). A celkově je to jiný fotbal. Už se všichni těšíme na domácí hřiště, fanoušky a přírodní trávu…
Odložilo se vám utkání se Staňkovem. Vytáhne vás trenér na trénink, nebo máte volno?
Někdo jde v sobotu za Béčko, někdo jde na futsal, takže o plánovaném tréninku nepadla zmínka. Pořád si říkám, jestli to není Apríl...
Otázka z publika: Martine, hypoteticky. Stane se, že jdeš s kamarády na pivo a při večeři ti kápne kousek guláše na tvé bílé triko Gianni Kavangh. Budeš s kamarády dál, je to jenom flek? Pojedeš se domů převléct? Nebo pro tebe končí večer?
Nebudu lhát, kluci mě znají... Samozřejmě, že pro mě večer nekončí, ale budu z toho špatnej a budu to mít v hlavě (směje se), jako tu neproměněnou penaltu.
Kolik dáš piv a kdo je největší píč z kabiny?
Já nejsem pivař, ale tak 4 malý zvládnu. Nejvíc za to umí vzít asi Böhmák, Kopyťák a Rojasovi taky chutná.
Hodíš do placu nějakou sázku? Třeba o to, kolik dáš do konce sezóny gólů?
Něco takového padlo na jedné akci, kde jsme byli s Křížákama, Böhmákem, Ondrou, Kohym... Ale už si nepamatuju čísla (směje se).
Takže do sázky raději nepůjdeš jo?
Heleď, kdybych byl zdravej, tak řeknu, že dám za sezónu MINIMALNE 15 branek. Ale vzhledem k tomu, že mě trápí pořád zadní stehenní a k tomu esíčko, tak by ta sázka musela být někde na 12 gólech, aby to bylo hratelný.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.