Adam Kohout pokutuje i za to, co není v pokutníku, nám prozradil hráč 18. kola

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 18. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vyzpovídali jsme Martina Trojovského. Hráč, který rozhodl krásnou ranou zápas svého Petřína na hřišti Soběslavy. Moje mamka je strašna fantička, nám také Martin prozradil. Ale řekl nám toho daleko víc, přečtěte si rozhovor s hráčem 18. kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluju k titulu hráče kola. Teď klasická otázka pro takové hráče. Komu by si chtěl poděkovat za hlasy? Nejsi první a asi ani poslední hráč z Petřína jakožto hráč kola.
Děkuji. Za výhru bych chtěl poděkovat především kabině, jsem rád, že konečně jsem na tréninku slyšel o tom, že si moje vytříbená pravačka zasloužila nějaké hlasy. (smích) Také bych chtěl poděkovat mamce, protože to je taková naše “Petřínská fanatička”, která když vidí nějakého našeho hráče v sestavě, tak tam sype jeden hlas za druhým. (smích) Doufám, že hráči z Petřína se budou pravidelně objevovat v sestavách i nadále a nejlépe vítězně.
Už si to nakousl, tu tvou pumelici, díky které jste vyhráli v Soběslavy. Jak si viděl ty ten zápas?
Na začátku bych chtěl pochválit trávník, na kterém jsme hráli. Celou zimní přípravu jsme absolvovali u nás na umělce, takže veškerou hru jsme se snažili držet na zemi. Minulý týden jsme poprvé okusili naši trávu a nebylo to úplně ono. Tím, že v Soběslavy byl krásnej trávník, tak jsme to drželi na zemi. Úvod zápasu byl z mého pohledu vyrovnaný. Bohužel jsme inkasovali branku, na kterou jsme naštěstí dokázali asi 10 vteřin po rozehráni odpovědět. Před koncem 1. poločasu jsem zavřel oči a doufal, že to nebude ostuda. Byl z toho pro mě asi doposud nejhezčí gól za mou kariéru, ze kterého asi pár týdnů budu žít. Druhý poločas byl víceméně vyrovnaný až do poslední desetiminutovky, kdy domácí vyvíjeli obří tlak, který jsme zodpovědně odbránili a odvezli si všechny 3 body k nám do Plzně.
Byl si u všech tří zápasů svého týmu na jaře. Jak zatím hodnotíš uplynulou sezonu?
Úvodní zapas v Chebu se nám velmi povedl, pomohla nám červená karta domácích, dobrý týmový výkon a hlavně musím pochválit našeho “tahouna” Petra Zajíčka, který si v zápase připsal 2+2. Zápas se Sencem se nám vůbec nepovedl, náš tým nepodal výkon, který umí a hosté byli vepředu lepší než my. V závěru jsme měli dost šancí, ale nedokázali jsme proměnit ani jednu z nich. 3. zápas v Soběslavy se nám povedl. V obranné i útočné fázi jsme byli lepší než soupeř, a proto jsme si odvezli všechny body. Celkově doufám a věřím, že se budeme držet na předních příčkách divize a postupně si budeme otevírat dveře do 3. ligy.
Teď vás čeká Jindřichův Hradec a pak ty největší zkoušky. Nejprve v Lomu a poté přivítáte Přeštice a jedete dokonce i na horkou půdu Katovic a pak hned Klatovy. Čekají vás tedy velmi těžké čtyři zápasy. Co si od těchto zápasů slibujete?
Samozřejmě bylo hezké ze všech zápasů uhrát plný počet bodů. Jako tým tomu dáme všechno a budeme doufat, že se nám zápasy vydaří a štěstí bude na naší straně. Samozřejmě los a soupeři jsou takový jací jsou takže se s tím budeme muset poprat.
Jak už od Petra Zajíčka víme, máte na Petříně super partu. A titul hráč kola není určitě zdarma. Kdo u vás hlídá pokuty a podobné věci?
Parta na Petříně je opravdu super. Výhra mě asi pár stovek stát bude. Naštěstí to beru jako předplatné k dokopné, takže ve finále to pro mě nebude tak hrozné. Pokladníka nám dlouhodobě dělal Petr Bendl, který už se bohužel tolikrát neukazuje kvůli pracovnímu vytížení, takže kasu převzal Adam Kohout, který za mě dělá svou práci lépe, protože mi přijde, že pokutuje i za to co není v pokutníku.(smích) To se u Dědka (Petr Bendl) moc nestávalo.
Máš nějaké rituály před zápasem bez kterých nenastoupíš?
Rituály žádné nemám, ale kopačky si v šatně zavazuji až po trenérovo přípravě před rozcvičkou na zápas. To se možná dá počítat jako rituál.
A tvá poslední slova na závěr? Někomu něco vzkázat nebo poděkovat?
Chtěl bych poděkovat všem, co mi poslali hlas. Dále bych si přál, aby náš kapitán “B týmu” Petr Škarda, začal proměňovat ty tutovky co nedává. (smích) A také aby se naše oba mužské celky držely na vítězných vlnách co nejdéle to půjde.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.