Kila navíc překážela Markovi Hovorkovi už i v běžném životě

Hráčem kola jste vybrali Marka Hovorku a nejen o shazování kil, ale i mnoho dalších zábavných odpovědí najdete v následujícím rozhovoru. Tak příjemnou zábavu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Marku, co na toto ocenění říkáš? Kolik podobných cen už máš doma?
Individuální cena vždy potěší, jsem moc rád, že jsem mohl přispět svým výkonem do úspěšného vstupu jarní části. Rozesílání odkazů v Libodřicích není potřeba, stačí když na náš Instagramový účet přiložíme příspěvek s odkazem a o zbytek se postarají naši fanoušci!! Co se týká dalších fotbalových cen, tak nejvíce si vážím týmových úspěchů. Například loňskou výhru Radimské ligy, která se hrála v rámci přípravy na sezonu. Nejraději ale vzpomínám na dorostenecká léta, kdy jsme v Pečkách vyhráli A třídu.
Jsi pokladníkem týmu, tak co to bude stát do pokladny?
Za výhru v hlasování je vždy stanovena lahvinka něčeho dobrého
Jak poctiví jsou spoluhráči v placení?
Musím kluky pochválit, že poslední dobou z nich příspěvky dolovat nemusím. Samozřejmě, že se občas objeví někdo, kdo si zapomene peněženku v autě (smích). Dokonce u nás působil hráč, který platil stravenkami.
Co bys uvedl k zápasu s Ovčáry?
Věděli jsme, že to bude utkání hlavně o nás. Povedlo se nám dát rychlý gól, který to celé nastartoval. Do 20. minuty to bylo 4:0, soupeř prakticky rezignoval. Trošku škoda, že i naše nasazení polevilo. Zahodili jsme i hodně šancí, gólů mohlo být daleko víc. Mě osobně se hrálo dobře, ale je těžké zůstat soustředěný celých devadesát minout proti takovému soupeři. Při vší úctě se určitě shodneme na tom, že Ovčáry do okresu nepatří.
Teď vás čeká náročnější utkání...
Ve Štítarech čekám těžké utkání, snad na pěkném hřišti, ale určitě tam jedeme vyhrát!! Nás bohužel zužují zranění, Mína Pánek si obnovil potíže s kolenem, další dva hráči v týdnu vynechali trénink. Co se týká kádru Štítar, tak tam je jasné jedno jméno. Lukáš Kmoch je alfa omega jejich hry. Těším se mini souboje s ním.
Kde v tabulce můžeme hledat po konci soutěže Libodřice? A co říkáš na ostatní týmy?
Troufnu si říct, že na bednu máme. Na špici očekávám Velim, Jestřábku a snad i nás! Na chvostu pak Ovčáry a asi Tuklaty. Hodně mě překvapují Plaňany. Když vzpomenu na náš podzimní zápas, určitě bych je nečekal na 1. místě. Prý ještě v zimě posílily, vyhrály dohrávky s týmy z čela tabulky, takže to s útokem na postup myslí asi vážně. Trošku zklamáním jsou pro mě Zásmuky. Při pohledu na jejich soupisku bych je čekal v tabulce výš. Teď se jim hodně nepovedl zápas právě v Plaňanech. Ale jaro je teprve na začátku a mají před sebou spoustu zápasů, kde to mohou napravit.
Z minulosti si tě pamatujeme malinko kulatějšího. A teď...
Nebojte se to říct, spíš hodně kulatějšího (smích), Nechal jsem to zajít daleko. Už mi kila navíc překážela i v běžném životě. Změnil jsem jídelníček, začal jíst pravidelně a menší porce. Do toho přišla pandemie a najednou člověk nic nemohl. Tak jsem začal hodně běhat, jezdit na kole a povedlo se. Váhu si držím už přes rok stejnou. Na hřišti je to znát asi nejvíce. Jindy jsem od 60. minuty takzvaně tahal kamna, dnes naopak cítím, že soupeř ve druhém poločase odpadá a já fyzicky nestrádám.
Jaké jsou tvoje další koníčky?
Moc rád jezdím na kole! Je to skvělý relax, člověk si vyčistí hlavu. Většinou jezdíme s klukama z týmu na vyjížďky po okolí. Občas si zahraji FIFU na xboxech.
Jak jsi spokojen jako fanda Sparty?
Tak samozřejmě moc spokojenosti nepanuje. Sparta není roky úspěšná. Nevím, proč tomu tak je. Občas přijde dílčí úspěch v podobě výhry v derby (konečně :D ), nebo výhra v poháru, ale za mě Sparta musí být úspěšná dlouhodobě a hlavně pravidelně!! Nejvíce popichování probíhá se slávisty z kabiny, s Vendou Ditrichem, Lukášem Pohankou a Filipem Šafránkem. Ti jsou teď bohužel na koni. Snad po neděli trošku spadnou z hrušky (smích)
Co bys přidal či ubral na fotbalových pravidlech?
Strašně mi vadí pravidlo ohledně zahrání rukou ve vápně!!!! Je tam několik výkladů, kdy se jedná o ruku nastřelenou, v přirozené poloze, pak se rozlišuje útočící hráč, nebo bránící. Rozhodčí si pak defacto vždycky obhájí své rozhodnutí. Tohle by se mělo určitě sjednotit.
Čemu ses v poslední době nejvíc nasmál?
Nedávno náš spoluhráč Lukáš Pohanka zapíjel narození syna a své třicetiny. Za kabinu dostal dres AC Milan, jelikož je jejich velký fanoušek. Už v pozdních hodinách si oblékl dres a zpíval italskou hymnu. To mě velmi pobavilo (smích).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.