Příprava nám hodně dala, říká dukovanský Zdeněk Holoubek

Zdeněk Holoubek z Dukovany si přenesl svoji formu z podzimu i do jarní části. Po dvou brankách do sítě Radešínské Svratky se stal již potřetí hráčem kola!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Sledoval jsi těsné hlasování? Kdo zosnoval obrat v hlasování v samotném závěru?
Ano, sledoval ale jen tak zlehoučka. Myslím si, že mají na tom zásluhu kluci z kabiny a kámoši. Za takový rozhovor jdou totiž peníze do pokladny (smich).
O víkendu jste porazili Radešínskou Svratku. Jak bys zápas popsal?
Do zápasu jsme šli s tím, že to nebude lehký zápas jako každý v této soutěži. Hřiště po zimě nebylo zas tak špatné, takže se na tom dalo hrát. Do zápasu jsme vstoupili aktivněji, ale po naší chybě jsme prohrávali 0:1. Po vyrovnání jsme se chytli a otočili to na konečný stav utkání. Druhý poločas byl horší, soupeř se dostal víc do hry a mohl snížit stav, ale naše obrana byla vynikající! Měli jsme pár tutovek, ale neproměnili jsme je a zápas skončil krásných 1:3.
Vstřelil jsi dva góly. Můžeš nám je popsat?
Zahrávali jsme roh s nacvičeným signálem, Pepinho poslal krásný centr do vápna na hlavu a stačilo ho jen uklidit k tyči. Druhý gól padl po výborném pasu za obranu, šel jsem sám na gólmana a dával gól do kabin.
V dalším kole hostíte žďárské béčko. Co od zápasu čekáš?
Čekám kvalitní zápas. Na podzim jsem proti nim nehrál, takže úplně nevím, jak na tom soupeř byl/bude, ale i když je v půlce tabulky, tak to bude těžký soupeř.
Zdá se, že ani přes zimu jsi neztratil střeleckou potenci. Jak probíhala zimní příprava?
Přípravu jsme začali v lednu a musím říct, že byla kvalitní a hodně nám dala. Přáteláky jsme měli většinou s těžkým, za mě i lepším soupeřem, i z vyšší soutěže. Když se na to dívám zpětně, určitě nám to dalo více, než kdyby jsme hráli se slabším.
Anketu jsi vyhrál už po třetí. Myslíš, že výhru ještě během jara zopakuješ?
A tak vždy to potěší vyhrát anketu, takže když bude možnost jí vyhrát znova, proč ne.
Koho považuješ za největšího soka v boji o postup?
Určitě Rapotice. Kluci hrají dobře, jde to vidět na výsledcích a sami jsme ochutnali na podzim, že je to těžký soupeř.
Řekni nám něco o trenérovi Černém…
Tak teď musím dávat velkého bacha, co napíšu (smích). Ale ne, pro klub dělá hodně a to jde taky vidět na výsledcích. Někdy během zápasu je více aktivnější k rozhodčím, někdy dostane i žlutou kartu za nesportovní chovaní a musí platit do kasy, což se mu moc nelíbí (smích), ale jako trenér je na svém místě.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.