HRÁČ KOLA = Denis Dziuba, který vystřelil FC Vratimov tři body ve Zlíně!

I v 19. kole soutěže MSFL rozhodovaly Vaše hlasy o hráči kola. V ideální jedenáctce se sešlo mnoho hráčů, kteří vstřelili důležité branky svých týmů a pomohli jim k potřebným bodům.

Za odvedený výkon, společně se vstřelenou rozhodující brankou zápasu, si ocenění hráče kola odnesl DENIS DZIUBA, hráč FC Vratimov - gratulujeme!

"Byl jsem jeden proti pěti, poté se balón ke mě šťastně odrazil a já to uklidil placírkou k tyči", popsal vítěznou branku, která Vratimovu přinesla tři body, jeho záložník.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak hodnotíte zpětně první jarní zápas a Váš výkon?
Jsem rád, že moje branka znamenala tři body. Bylo to naše první jarní kolo, možná trochu ustrašený zápas, kde jsme statečně bránili a většinu zápasu hráli bez balonu. Zlín byl posílený o hráče z širšího kádru, byl rychlejší, aktivnější, ale my dali z jedné šance gól. Bylo to šťastné vítězství a důležité tři body.
Jaké jsou týmové cíle pro tuto sezónu?
Před sezónou jsme se chtěli pohybovat v polovině tabulky a vyhnout se bojům o záchranu. O víkendu nás čeká důležitý zápas s Novým Městem na Moravě a tam půjde o hodně!
Na jaký zápas se na jaře nejvíce těšíte?
Těším se nejvíce na zápasy s Hlučínem a Ostravou. Budu hrát proti svým bývalým spoluhráčům, se kterými jsem hrál mimo jiné v Baníku, kde jsem působil od šesti do devatenácti let.
Na jaký zápas se naopak tolik netěšíte?
Moc se netěším hned na příští kolo, kde půjde o hodně a čeká nás důležitý zápas o body proti Novému Městu na Moravě. Věřím ale, že budeme více na míči a vstřelíme první gól, který rozhodne. Zároveň mi osobně moc nesedí hra Uherského Brodu, který hraje nakopávané balony a myslím, že mě po zápase bude bolet za krkem :)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.