Pšovka to s námi nebude mít v derby lehké, předjímá Josef Resutík, nejlepší hráč prvního jarního kola

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 16. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal Josef Resutík, brankář FC Mělník. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
1
Jak probíhala tvá zimní příprava?
Hlavně tréninky s týmem, které začaly přibližně od poloviny ledna. Mimo tréninky jsem občas navštívil posilovnu.
Na podzim jsi se objevil párkrát na lavičce, ale nezasáhl do zápasu ani jednou, teď na jaře první zápas a hned z toho je hráč kola, co se změnilo od podzimu?
Pravděpodobně jsem na trénincích udělal dojem na trenéry, kteří mi dali šanci. Také si myslím, že jsem některé dovednosti od podzimu zlepšil.
Jak by jsi popsal zápas s Hlízovem?
Dobrý výkon od obou týmů. Hlízov byl favoritem, ale zápas byl vyrovnaný až do konce. Bohužel Hlízov druhou půli vstřelil gól a potom už to bylo težké dorovnat.
Jaké jsou cíle pro jarní část soutěže, ať už osobní či týmové?
Tak týmové určitě získat více bodů než v podzimní části a vyhnout se sestupu. A osobní cíle? Chci si určitě připsat více startů za A tým a podávat co nejlepší výkony.
Jak se těšíte v kabině na nadcházející derby s Pšovkou Mělník, která je favoritem?
Celý tým se těší na tento zápas. Derby jsou na Mělníku vždy velkou událostí. Ano Pšovka je favoritem, ale v zápase s Hlízovem jsme ukázali, že to soupeři z vrchní části tabulky s námi nebudou mít lehké a Pšovka obzvlášť.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
19. 3. 2022 23:52
Lehké derby FC Mělník, vyfasoval a ještě měli veliké štěstí že to nedopadlo debaklem …