Zhodnocení podzimu: TJ Petřvald

TJ Petřvald zažil docela povedený podzim. Mužstvo se během něj vhodně doplnilo, ale hlavně umístění v klidném středu tabulky dává trenérům klid na práci v jarní části. Jak se povedl nebo nepovedla podzimní část sezony nám zhodnotí Václav Zajíček - záložník týmu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Obecně o podzimní části
Do sezóny jsme vstupovali s tím, že se chceme pohybovat někde v polovině tabulky. V tomto směru jsme cíl splnili, když jsme ve 13 zápasech (6 výher a 7 porážek), získali 18 bodů s celkovým skóre 24:29. Když se podívám zpět, na některé zápasy, tak si myslím ,že těch bodů mohlo být více. Hlavně nás mrzí ztracené body v zápasech s Hnojníkem a v Petrovicích, na druhou stranu jsme měli velké štěstí v zápase s Oldřichovicemi, takže ve finále jsme s podzimní části sezóny spokojeni.
Nejhorší a nejlepší duel podzimu? A proč?
Nejhorší zápas jsme odehráli s béčkem Lokomotivy Petrovice, kde jsme ve druhém poločase totálně vyhořeli a odvezli si zaslouženou prohru 5:1. Za nejlepší zápas považuji vítězství 4:0 nad Nýdkem, kde všechno fungovalo na jedničku, dokázali jsme být produktivní a proměnit šance, které jsme si vytvořili.
Co bylo špatně v utkání s Hnojníkem a následně s Petrovicemi, kdy jste ztratili dvoubrankový náskok?
Oba zápasy byly hodně podobné. V obou zápasech jsme vedli v prvním poločase 2:0. Bohužel v obou případech jsme dostali gól na 2:1 těsně před poločasem, což soupeře nakoplo. Ve druhém poločase, mi přišlo, jako bychom měli strach o výsledek. Soupeř nás zatlačil a nakonec zápas otočil. Ztráta takových zápasů samozřejmě mrzí, bohužel se to stalo již několikrát a je třeba zapracovat na tom aby se to nestávalo.
O vlastním zranění
Co se týče mého zranění, tak je to věc která se bohužel ve sportu stává. Bohužel zranění ruky už mě do konce podzimu do hry nepustilo. Ani po 2 měsících nemám ruku úplně v pohodě, ovšem do zimní přípravy bych už se měl zapojit. Jestli a jak moje zranění ovlivnilo naší hru nemůžu posoudit, to je otázka spíš na trenéra.
O změnách v kádru, které se udály před sezonou a o letní předsezonní přípravě.
Před sezónou do týmu přišel Michal Fismol z Dolní Lutyně. Byla to jediná posila která do týmu přišla. Do přípravy se zapojilo i několik dorostenců, kteří byli důležitou součástí týmu i v podzimní části sezóny. V přípravě jsme odehráli několik přípravných utkání, ovšem sestava se neustále měnila snad ani jeden zápas jsme se nesešli v plné sestavě takže výsledky nebyly moc dobré, ale aspoň si trenér vyzkoušel některé hráče.
O příchodech z kádru rozpadající se Lutyně.
Z Lutyně k nám přišli 3 hráči. Obránce Tomáš Fismol, záložník Michal Macko a útočník Roman Novotný, takže jsme získali posily do všech řad. Myslím, že všichni 3 do týmu zapadli a ve zbývajících zápasech nám pomohli.
O možných změnách v kádru přes zimu
Co se příchodu týče, tak nějaká jména už padla, v jaké to je fázi nedokážu říct, to je spíš otázka na někoho z vedení. O tom, že by někdo měl v úmyslu odcházet nevím nic.
O nadcházející zimní přípravě
Do konce prosince máme volno. V lednu začne příprava budeme chodit do tělocvičny a budeme chodit ven běhat. V únoru pak je naplánované 4denní soustředění co jsem slyšel tak se plánují nějaká přípravné utkání.
O cílech do jara
Vzhledem k tomu, že na první pětku máme velkou ztrátu, tak budeme chtít zabojovat o 6.místo. Budeme se snažit tu první pětku potrápit a sebrat jim nějaké body a určitě nechceme jít tabulkou dolů, takže musíme porážet soupeře kteří jsou v tabulce pod námi.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.