Zhodnocení podzimu: SK Horní Suchá

Povedený podzim mají za sebou hráči Horní Suché, kteří se umístili na pěkném 2.místě. Při kladném skóre 35:8 jde o celek s nejlepší defenzivou soutěže, která inkasuje průměrně 0,6 branky na utkání. Podzimní část hodnotí trenéři Jaromír Bebenek a Zdeněk Menoušek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Zhodnocení průběhu podzimní části sezóny
S podzimní částí vzhledem k umístění a získaným bodům můžeme být spokojení. V úvodu sezóny jsme možná působili trochu rozpačitě a trochu se hledali, pak se ale ustálila základní jedenáctka a výkony šly zápas od zápasu nahoru. I díky bezvadné partě, která se tady utvořila, jsme tak nakonec dosáhli výborného umístění a myslíme, že i předvedená hra musela naše fanoušky těšit. V některých zápasech nás však trochu srážela efektivita, takže ten bodový zisk mohl být ještě o něco vyšší. Kdybychom měli týmu něco vytknout, tak by to byla obranná činnost mužstva jako celku a útočné standartní situace, ze kterých jsme dokázali vstřelit jen dvě branky. Obecně ale podzim hodnotíme velmi pozitivně.
Nejhorší a nejlepší zápas podzimu
Z našeho pohledu se jedná o zápasy ve Hnojníku a doma s Petrovicemi, které dělily pouhý týden. Zápas ve Hnojníku ovlivnila malá účast a určitá laxnost v přístupu jak k tréninku, tak i k samotnému utkání, kdy jsme si mysleli, že se soupeř porazí sám. Výkon nebyl vůbec dobrý, ale paradoxně i přes to jsme dokázali zvítězit. Kluci to však vzali za správný konec a k zápasu s Petrovicemi přistoupili příkladně, ukázali charakter a předvedli výborný výkon, za což jim náleží pochvala.
O nejlepší obraně soutěže a dosavadní neporazitelnosti
V prvních kolech jsme hledali složení obranné čtyřky. Třeba takový Pietrasz začínal v útoku a Kux jako typický útočník hrál na stoperu. Nakonec jsme je prohodili a na beka stáhli ještě Rychtaříka. Tento krok se ukázal jako správný, kluci se víc a víc sehrávali a posledních 5 kol dokonce nedostali ani branku. Třešničkou pak je, že jsme během podzimu nepoznali hořkost porážky.
O mladém kádru
Vstup do soutěže s nejmladším kádrem byl poznat. Přišla spousta mladých kluků, kteří s dospělým fotbalem neměli žádné zkušenosti. Zpočátku působili zbrkle a nerozvážně, ale v tomhle ohledu je velký přínos Honza Janovský, o kterého se mladí můžou v zápase i na tréninku opřít. Před sezónou však bylo našim cílem stavět na mladých hráčích, v ideálním případě odchovancích doplněných o pár zkušených hráčů. To se nám povedlo, přišli mladí odchovanci z Karviné, vrátil se Janovský. Nakonec se vytvořila dobrá parta, která táhne za jeden provaz, což se pak odráží na atmosféře v kabině i na hřišti.
O práci s mladými hráči a zapracovávání odchovanců do kádru
S mladými tady počítáme. Víme, že nás s nimi čeká spousta práce, ale vidíme v nich velký potenciál. Tréninky jsou vesměs nastaveny na jejich rozvoj a zatím se nám to vyplácí. Jsme si vědomi, že starší hráči jednou skončí a my je chceme mít kým nahradit. Už s námi dokonce trénují dva dorostenci Mrázek s Urbaníkem oba shodně ročník 2004.
O plánech zimní přípravy
Prvních 14 dní bude zaměřeno na fyzickou přípravu, která vyvrcholí soustředěním v Kunčicích pod Ondřejníkem, kam by měl odjet prakticky celý tým. Pak už se budeme zaměřovat na herní složky a odehrajeme i několik přípravných utkání doma na umělé trávě.
O případných posilách a změnách v kádru
Jednáme o jedné posile do útoku, od které si slibujeme zvýšení efektivity. Odchody žádné neplánujeme.
O cílech do druhé části sezóny
Cíl je jednoduchý. Nahrát co nejvíce bodů a bavit sebe i fanoušky našim fotbalem. Udržet nastavenou laťku nebo ji ještě posunout a dále zapracovávat mladé hráče do kádru.
Vzkaz fanouškům
Našim fanouškům přejeme hlavně pevné zdraví, které je v této době nejdůležitější. Budeme rádi, když se na jaře společně potkáme na našem stadionu a my jim budeme moct předvádět výkony, po kterých budou spokojeně odcházet domů. Taky jim přejeme příjemné prožití blížících se Vánočních svátků a Nového roku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.