Robin Vocel, FC Velim: Vzhledem k naší aktuální pozici, nemůžou být cíle jiné než nejvyšší!

Nejlepší hráč podzimního kola Robin Vocel prozradil, jak probíhala zimní příprava, zhodnotil podzimní část a určil jasný cíl do jarní části soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak hodnotíte své výkony za podzimní část?
Mé výkony na podzim jsou hodně rozporuplné. Na jednu stranu čísla vypadají docela dobře, na druhou stranu jsem vinnou různých zranění odehrál pouze 9 zápasů. Takže z osobního pohledu úplně spokojený být nemůžu.
Jak hodnotíte týmové výkony za podzim?
Z týmového hlediska si myslím, že jsme spokojeni naprosto. Možná jsme tolik bodů ani nečekali. Určitě jsme chtěli hrát nahoře. Ale půl roku bez prohry se musí hodnotit kladně.
Co se vám osobně nejvíce povedlo za podzimní část?
Mně osobně se asi povedlo adaptovat se na trošku jinou pozici než jsem byl doteď zvyklý. Hraju teď trošku výš. Dostávám se víc do šancí a občas nějakou proměním.
Co se naopak nepovedlo?
Určitě zranění. Před každou sezónou si přeju, aspoň půl roku bez zranění. Už mi to asi 5 let po sobě nevyšlo takže si teď přeju aby to bylo teď na jaře.
Jak proběhla zimní příprava?
Proběhla podle mě klasicky. Začali jsme poměrně brzy. Trénovali jsme 3-4 týdně s pětidenním soustředěním. Odehráli jsme hodně zápasů proti divizním i třetiligovým soupeřům na zimním turnaji. Takže si myslím, že příprava v pořádku.
V jakém rozpoložení jdete do prvního jarního kola?
Za mě osobně jsem trošku zklamaný, že to bude opět na umělce. Už jsem se těšil na trávu, ale nedá se nic dělat. Rozhodně tam jedeme s tím, že si chceme odvézt body.
Proběhly nějaké výrazné změny ve vašem týmu během zimní pauzy?
Vůbec žádné. Ani příchody, ani odchody. Kádr zůstal pohromadě.
Jaké jsou cíle pro jarní část soutěže?
Vzhledem k naší aktuální pozici nemůžou být jiné než nejvyšší. Takže bychom samozřejmě chtěli soutěž vyhrát. Uvědomujeme si, že je ale sezóna dlouhá a bude to hodně náročné.
Myslíte na pozici nejlepšího střelce soutěže?
Upřímně, vůbec ne. Já jsem nikdy nebyl žádný střelec. Spíš naopak. Takže každý gól beru spíš jako takový bonus a na nejlepšího střelce soutěže v tuhle chvíli vůbec nemyslím.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.