Venkovní zápasy jsou jedna velká bída, říká hráč kola Jan Krenauer

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 13. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak by jste zhodnotil zápas proti Větřní?
Zápas byl hodně o soubojích a se spoustou šancí, hlavně tedy v prvním poločase z naší strany. My co kolikrát nedáme, to je něco a kolik nás to pak stojí bodů. Divákům se poslední podzimní zápas musel líbit. Emoce, neuvěřitelné góly, nahrávky, to všechno tam bylo.
Po podzimu jste na čtvrté místě se ztrátou šesti bodů na první rezervu Malše Roudné, je s tímto výsledkem spokojenost?
Nevím co kluci, ale já jsem trošku zklamaný, chtěl jsem mít o pár bodíku více. Ale zase ta ztráta není taková, na jaře uděláme snad nějakou sérii a dotáhneme se. Musíme začít hlavně vozit body z venkovních zápasu.
Jak by jste zhodnotil podzimní část svého týmu?
Doma fantazie, bez prohry a se skorem 26:6. Není to nádhera? Teď to horší, venkovní zápasy jsou jedna velká bída.
Jaký byl nejpovedenější zápas vašeho týmu během podzimu a jaký naopak nejhorší?
Myslím si, že první zápas proti Frymburku byl celkem povedený a pak také proti Sedlci, kdy ve třicáté minutě kluci vedli 4:0, možná je to tím, že jsem nehrál:-) Nejhorší zápasy jsme měli dva, ve Zlatce a ten úplně nejhorší ve Svinech.
S jakým cílem půjde Dolní Dvořiště do jarní části?
Udržet naše posily, získat ještě někoho kvalitního a držet se v horních patrech tabulky. Hlavně mít radost ze hry a ono to nějak dopadne. Já jen doufám, že se jaro rozběhne dle plánu a nebude do toho vstupovat ta nemoc, která už tu s námi nějaký rok je.
Kdo je podle vás nejlepší brankář, obránce, záložník a útočník soutěže?
To je těžká otázka, každý vyniká v něčem, ale ty top v soutěži jsou podle mě tyto. O nejlepším brankáři nemusím dlouho přemýšlet, je to náš Mira (Jirkal), sympaťák, jen mu to občas děláme zbytečně těžké. U obránce mám také jasno, ta volím také od nás, je to Mára (Hami), přes toho kluka snad nikdo neprojde, hlavu neprohraje, škoda, že vedle něj hraju já a pak je z toho 20 obdržených branek. Záložníky vybírám dva, od nás Šimiho (Štifter) a ze Zlatky Šebyho (Šebelka), tohle jsou páni fotbalisti. Radost s nimi hrát. A v útoku? Těch bude víc, ale momentálně mě nikdo nenapadá.
Jak proběhla dokopná vašeho týmu?
Celkem slušně, nic velkého. Teda krom našeho benjamínka Meka (Tesař), před ním klobouček:-). Myslím si, že jsme si jí všichni užili, důležitá je parta a tu u nás naštěstí máme.
Víte už, kdy začnete s přípravou na jarní část?
Někdy v půlce února, na konci pak bude sousko, to bude zase něco velkolepého.
Jak využijete volného času během zimní přestávky?
Momentálně je můj čas věnován rekonstrukci bytu, až to bude hotové, tak s přítelkyní nějaké výlety. Do toho se už rozběhla sálovka, takže se člověk nenudí a aspoň se pořád udržuje.
Děkuji za rozhovor.
Já děkuji, Vaší redakci přeji mnoho dalších super rozhovorů a ať přibývá počet čtenářů. Děkuji všem za hlasy, hlavně mamce a Šimimu, jste nejlepší.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.