Petr Fiala: Pokud by se udrželo třetí místo, bylo by to pěkné

Vyzpovídali jsme nejlepšího hráče předposledního podzimního kola 1. B třídy skupiny D, kterým byl vyhlášen Petr Fiala ze Sokolu Olešnice. Ten jednou brankou pomohl svému týmu k remíze s Kardašovou Řečicí v poměru 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak byste popsal svůj výkon proti Kardašově Řečici?
Snad jsem klukům moc nepřekážel (smích) a aspoň trochu jim pomohl, když jich je tolik nemocných a zraněných. Rád jsem si zase zahrál s bráchou Lukšou. Asi jsem hrál dobře, když jsem v sestavě kola a všem moc díky za hlasy.
Jak byste ohodnotil utkání z týmového pohledu?
V prvním poločase jsme měli tři veliké šance, které jsme neproměnili, a bohužel po naší chybě jsme inkasovali ke konci poločasu my. Ze začátku druhého poločasu se nám povedlo stav otočit na 2:1, ale docházely nám síly a hosté vyrovnali a začali nás přehrávat, ale vše pochytal vynikající Dejv Janeček. Myslím, že bod si zasloužila obě mužstva.
V jaké pozici na hřišti se cítíte nejlépe a jaké jsou vaše silné stránky?
Většinu své kariery jsem hrál na pozici útočníka a myslím, že mám dobrý výběr místa k zakončení a v mládí mně zdobila i rychlost (smích).
Posunuli jste se na třetí místo tabulky, panuje v kabině spokojenost?
Chtěli jsme hrát v horní polovině tabulky, což se zatím daří, akorát škoda, že jsme nezvládli některé domácí zápasy. Když skončíme do pátého místa, určitě budeme spokojení, ale skončit na bedně by byla třešnička na dortu.
Jaké budou klubové ambice do jarní části sezóny?
Určitě by to chtělo přivést aspoň dva hráče a pokud by se udrželo třetí místo, bylo by to pěkné.
Máte ještě nějaké fotbalové plány a cíle?
Já už jsem kariéru ukončil, občas vypomůžu na pět, deset minut a snad se nebude opakovat situace, že budu muset na hřišti strávit celých 90 minut (smích).
Poslední podzimní kolo hrajete v Suchdole, jaký to bude zápas?
V Suchdole je to vždycky těžké, teď prohráli v Ledenicích a určitě to budou chtít napravit doma, ale věřím, že kluci jim nedají nic zadarmo a nějaký bod si odvezeme.
Chystá se po zápase dokopná?
Dokopná bude hned po Suchdole, určitě to bude velké a věřím, že Sten s Bahňákem nám zase ukáže něco ze svého tanečního repertoáru (smích). Také bych chtěl pozvat všechny naše věrné fanoušky.
Popište prosím čtenářům svou dosavadní kariéru.
Začínal jsem jako žáček v Kaplici, pak jsem hrál v Trhových Svinech až do mužské kategorie, poté jsem přestoupil do Olešnice, odkud jsem si odskočil na roční hostování do Čtyřech Dvorů.
Co rád děláte ve volném čase kromě fotbalu?
Rád rybařím, což zabere hodně času, v zimě lyžuju a hlavně se věnuji mojí ženě a dceři. Tímto je moc zdravím (úsměv).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.