Michal Vít: Jindřich Trpišovský udělal před zápasem takový rozbor, že se mi z něj ještě teď točí hlava

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 13. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal Michal Vít, obránce TJ Sokol Černice. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Všiml jsem si, když jste hráli u nás v Radnicích, že jsi měl zalepenou kopačku. Je složité najít nové, které dobře padnou, nebo ti zalepené kopačky vyhovují?
Zalepené kopačky mi vyhovují, mám je vyšlapané a nerad měním za jiné.
Co se s nimi musí stát, aby jsi si koupit nové?
Musí mi z nich koukat noha ven.
Máš zálibu motat hlavu útočníkům. Je některý, kterému jsi ještě nedal housle?
Útočníkům, kterým jsem ještě nedal housle bude dost. Je pravda, že se snažím aspoň jedny housle za zápas dát. (smích) Poslední tři zápasy mi to vždy vyšlo.
Dozvěděl jsem se, že tě měl trénovat Jindřich Trpišovský. Jakou na něj máš vzpomínku?
Hrál jsem pod jeho vedením jeden zápas za rezervu Žižkova. Vzpomínku mám na jeho rozbor před zápasem, ze kterého se mi točí hlava ještě teď... Trval asi 50 minut.
V televizi té zajímá více fotbal nebo hokej?
V televizi mě zajímá více hokej. Jsem dlouholetým fanouškem plzeňských hokejistů.
Prý máš rád pivo, a to hodně. Kolik si může dát před zápasem piv, aniž by to mělo vliv na tvůj výkon?
Pivo mám strašně rád. Před zápasem si můžu dát tak 5 piv, aby to nemělo vliv na můj výkon. Když soupeři moc neběhají, tak i po 10 pivech se dá zápas odehrát, aby trenér nic nepoznal. (smích)
Honza Peterka mi práskl: "Michal je z našeho týmu určitě nejlepším hráčem, měl by hrát o soutěže výš. Ale silnej je taky v hospodě a není tajemství, že když si sedneme do hospody, tak udělá vždy minimálně 20 piv, plus k tomu ještě panáky. Neuvěřitelný co dokáže vypít..." Chceš to nějak komentovat?
Pete trochu kecá, 20 piv jsem nikdy nevypil, maximálně tak 15 kousků. Snažím se prostě dělat všechno naplno.
Proběhlo poslední kolo . Už jste měli dokopnou? A kolik piv padlo?
Dokopnou máme tento víkend. Nějaké body jsme uhráli, takže si myslím, že piv padne dost. Uvidíme, snad nebudeme spát s asistentem Vaškem Slámou zase na hřišti v autě. (smích)
Prý se rád oblékáš do cizího oblečení, když jdete do města za “písničkou”. Vždy prý přijdeš jinak oblečený, než jsi do města odcházel. Jak to děláš?
To se stalo taky při nějaké dokopné. Byl jsem už trochu společensky unavenej, a když jsem odcházel, omylem jsem si na sebe vzal jinou bundu než s kterou jsem do města přišel.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.