Martin Skala: Nejvíc se rozčilím doma, když mě nikdo nevidí, a nebo v autě

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 12. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal černický střeďák, Martin Skala. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Zápas na Rapidu se ti povedl, dal jsi krásnou branku a na dvě přihrál. Vybavíš si nějaký svůj úspěšnější zápas?
Vybavím si několik úspěšných zápasů, třeba za Klatovy B - hattrick proti Chanovicím nebo gól nůžkami proti Janovicím. Ve vyšší soutěži to byl ale asi právě zápas proti Rapidu, takže toho si vážím nejvíc. Škoda jen, že ze zápasu je k dispozici nekvalitní video, kde některé časti zápasu chybí...
Slyšel jsem, že jsi velký kliďas. Dokáže tě ale něco naštvat, vytočit?
Určitě působím jako kliďas, ale uvnitř jsem taky nervák. Spíš se snažím ovládat, než že by mě nic nevytočilo. Nejvíc se rozčilím doma, když mě nikdo nevidí, a nebo v autě.
S ohledem na marodky, se ti na středu zálohy jistě vystřídalo dost spoluhráčů. S kým se ti tam kope nejlépe? A vyhovuje vůbec střed zálohy tobě?
Nejlépe se mi ve středu zálohy hrálo s Messsim (Kuba Müller), ten toho odběhal neskutečně, je fotbalovej a nevypustí žádný souboj. Dřív jsem hrál i na kraji, ale teď už na to nemám rychlost, takže střed mi určitě vyhovuje. (smích)
Každý má nějaké záliby i mimo fotbal. Jaké jsou u tebe?
Určitě fitko! Chytlo mě to před několika lety, snažím se chodit několikrát do týdne. Teď po konci podzimní sezóny už budu konečně moci pořádně zničit nohy, které jsem teď trochu šetřil. Jinak s přítelkyní rádi navštěvujeme restaurace a podle toho plánujeme i výlety.
Baví tě vůbec fotbal? Proč se ptám... Jak jsem říkal, dozvěděl jsem se z kabiny, že jsi kliďas a emocionálně jsi na tom možná jako Sheldon Cooper, tak aby spoluhráči věděli, že jsi na hřišti rád.
Jasně, že mě fotbal baví. I když přiznávám, že ne vždy se na trénink těším... Hlavně když jdeme na umělku, kterou nesnáším, nebo po prohraném zápase... Tenhle týden jsem se na tréninky těšil. (smích)
Prý máš nějaké retro dresy. Je to pravda? A kolik jich máš?
Retro dresy mám, něco jsme fasovali před 10 lety v Klatovech, už tehdy to bylo retro a to ještě nebyl takový trend upnutých věcí jako dnes. Doteď mám asi 3, nejoblíbenější je dres repre z 96. (fotografii dresu naleznete v galerii)
Když jsi měl před maturitou, tak jsi prý chodil na doučování matematiky k Honzovi Peterkovi a navíc jsi od něj i opisoval. Měl jsi asi dobrý kamarády na střední že?
Honza Peterka je matematický mág a byla pro mě čest s ním chodit do třídy. Hned v závěsu za ním byl další skvělý matematik Václav Bouzek. Bez nich bych neodmaturoval.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.