Martin Kopecký, FK Dobrovice: Byl bych rád, kdyby se titul podařil získat nám. Rozhovor s hráčem 12. kola Středočeského KP

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 12. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
O víkendu jste trefil hned dvakrát můžete nám obě situace popsat? A ve zkratce přiblížit zápas?
První moje branka vznikla při výborném týmovém napadání, kde jsme získali balon a míče se ujmul Michal Sedláček, který mě pak nádhernou přihrávkou našel a pak už bylo mojí povinností vsítit branku. Do druhého poločasu jsme pak vstoupili aktivně a hned ze začátku mně byl přihrán míč k postranní čáře, který jsem si navedl k velkému vápnu a střelou rozvlnil hostující branku. Soupeř byl velmi běhavý a nic nám nedal zadarmo byl to boj do poslední minuty, který vyzněl v náš prospěch, za což jsem velmi rád.
Jak byste zhodnotil dosavadní průběh sezóny?
Zatím máme za sebou 11 utkání, devět výher a 2 prohry, určitě to nemuselo být se žádnou prohrou, ale bilance v tabulce je dobrá a určitě se budeme chtít dotáhnout na první Velim.
Máte nějaké osobní nebo týmové cíle pro tuto sezónu?
Můj osobní cíl je vsítit co nejvíce branek a některé branky samozřejmě připravit, ale hlavně být i týmu prospěšný, abychom na konci sezony byli na prvním místě.
Kdo je podle vás největším adeptem na titul?
Osobně bych byl rád, kdyby se titul podařil získat nám, ale do konce sezony je hodně zápasu a vše je ještě ve hvězdách.
Můžete nám pospat vaší dosavadní fotbalovou kariéru?
Mojí fotbalovou kariéru jsem odstartoval u nás v Dobrovici v 6 letech a poté ve 12 letech za Mladou Boleslav, ve které jsem strávil 4 roky, pak následovala cesta zpátky do Dobrovice. Nejlepší fotbalový zážitek byl, když jsem měl tu čest trénovat s Dobrovickým ,,A-týmem´´, který v tu dobu hrál ,,Českou fotbalovou ligu´´.
Když Vám trenéři dávájí taktické pokyny, jak máte na hřišti fungovat, chápete je?
Ze začátku soutěže a přípravy jsem byl lehce rozhozený, jelikož jsem moc nevěděl co se po mně na hřišti chce, ale postupem času se to zlepšovalo a i osobně cítím, že mi to pomáhá. Oba trenéři jsou fotbalově velmi zkušení a vědí co dělají.
Slyšel jsem, že jste i dobrý nohejbalista, jakým směrem se bude ubírat Vaše sportovní kariéra?
Nohejbal je spíše doplňkový sport, který rád hraju ve volném čase je to takové odreagování od všeho. Určitě v tom hodlám rád amatérsky pokračovat.
Jakým způsobem se nejlépe uvolníte před zápasem, víno, ženy, zpěv? Nebo se uvolníte sám? Nějaký rituál?
Před každým zápasem zůstávám doma, abych byl co nejlépe připravený a mohl do toho dát 100% . Žádný rituál před zápasem nemám. Tímto bych chtěl poděkovat celému týmu, trenérům a samozřejmě mé rodině za veškerou důvěru a podporu, bez toho by to nešlo.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.