Nějaké nabídky leží na stole, ale uvidíme během zimy jak to všechno dopadne, říká hráč 12. kola Tomáš Obranec

Ve 12. kole OP Pelhřimov zavítalo mužstvo Červené Řečice na půdu Žirovnice, kde se utkalo s místní rezervou. Hosté v tomto utkání zvítězili 2:1 a velký podíl na tomto výsledku měl útočník Tomáš Obranec, který vstřelil dvě branky a rozhodl o tom, že všechny body poputují do Červené Řečice. Tomáš ovládl tuto anketu již potřetí v této sezóně a vy si nyní můžete přečíst krátký rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ahoj Tomáši, už potřetí v této sezóně si ovládl anketu o hráče kola. Jak se cítíš a jak toto ocenění opět vnímáš?
Ahoj, začíná se to kupit, ale je to příjemné zpestření. Samozřejmě radost nechybí.
Jak hodnotíš vítězné utkání na půdě Žirovnice, ve kterém jsi rozhodl o vítězství a vstřelil dvě branky?
Důležité 3 body pro náš tým. Utkání se mohlo rozhodnout dříve, ale bohužel se neproměnilo pár šancí. Vyhrát nakonec mohla i Žirovnice, která měla perfektně připravený trávník, jen škoda klobásy, která už nebyla k dostání v Žirovnici jsou prý vyhlášené. Naštěstí 3 body jsme si odvezli my i díky perfektnímu výkonu Brázdy včetně celého týmu.
Ještě v předchozím kole jste uspěli v semifinále Okresního poháru proti Pacovu. Jak zpětně toto utkání vidíš? A jak vidíš finálové utkání proti Žirovu?
Před zápasem jsme si dali za cíl to, že byl potřeba tří bodový zisk plus postup do finále. Utkání mohlo skončit daleko větším rozdílem, jenže naše impotence v zakončení tomu moc nepomohla. Ve finále nic jiného než výhru neberu.
Ty jsi v deseti zápasech vstřelil neskutečných dvacet branek. Kam až to dotáhneš? Máš nějaký cíl, nebo odhad kolik branek ještě přibude?
Zásluha celého týmu, že se mi tak daří, i když číslo mohlo být daleko lepší. Cíl je překonat maximum, což doufám, že se snad podaří . Odhad necháme na konec sezóny, který nám napoví více.
Vím, že jsem se na to ptal, ale přece jenom ta otázka opět přichází. Myslíš, že tyto tvé výkony zůstanou bez povšimnutí? Přece jenom tvoje forma neustále roste a nabídky se pouze pohrnou.
Ano, ptal ses na to. Nějaké nabídky leží na stole, ale uvidíme během zimy jak to všechno dopadne.
V dalším kole vás čeká domácí utkání s rezervou Pelhřimova, která je na prvním místě tabulky. Jaké máš predikce pro toto utkání a jaká panuje atmosféra v kabině?
Atmosféra panuje úplně jako v každém jiném zápase, určitě budeme chtít získat nějaký bod, či body. Ovšem proti Pelhřimovu to bude velmi složité, jelikož mají neskutečnou formu a postup do vyšší soutěže si zřejmě nenechají jen tak utéct.
Co od soupeře z Pelhřimova očekáváš? Přece jenom si v Pelhřimově mnoho let působil, takže si jako jeden z mála v týmu můžeš představit co vás čeká. Jak zpětně toto své působení hodnotíš?
Ještě Jan Duchan působil tam působil, takže určitě při pivu vymyslíme nějakou taktiku (smích) . Hráči Pelhřimova by měli předvést kombinační i rychlostní fotbal a ukázat, že s vykopáním soutěže to myslí vážně. Co bude ve skutečnosti uvidíme v neděli na domácím hřišti. Působení určitě hodnotím kladně.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.